Motip

Spuitbussen voor doe-het-zelvers!

Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

Door de jarenlange ervaring en het hoge niveau van know-how, zijn ze verregaand gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de distributie van spuitbussen en lakstiften. Plamuren, kwastblikken, triggers en flacons completeren het totaalconcept.

Met COLORMARK biedt MOTIP DUPLI GROUP reeds vele jaren een markeerconcept van hoge kwaliteit aan met een zeer uitgebreid toepassingsdomein. ColorMatic omvat een volledig assortiment verfspuitbussen voor professionelen, vulmachines en navulbare spuitbussen en gecombineerde systemen voor het efficiënt uitvoeren van herstellingen.

Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve 3 productiebedrijven eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen.

Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 80 miljoen spuitbussen.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top