Douche met hydromassage: genieten maar!

douche-met-hydromassage

Douche met hydromassage: welness@home

Een douche dient al lang niet meer alleen om je snel snel in te wassen. Steeds sterker wordende trends zoals een douche met hydromassage maken duidelijk dat douchen ook staat voor ontspanning en wellness. En een massagedouche is zeker niet alleen weggelegd voor peperdure badkamers. Bij Zelfbouwmarkt vind je een ruim assortiment scherp geprijsde douches met hydromassage.

Zo tover je de badkamer om tot een oase van rust en ontspanning zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het budget.

Douches met hydromassage zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Zelfbouwmarkt vind je onder meer een uitgebreide keuze douchecabines met een ingebouwd systeem voor hydromassage.
Afhankelijk van het model beschikken deze massagedouches over een verschillend aantal waterjets.

De hydromassage gebeurt meestal door zijdelingse sproeiers, maar er zijn ook modellen met voetmassage. Ook in een inloopdouche is hydromassage mogelijk. Daarvoor installeert u een douchezuil waarin de waterjets ingebouwd zijn. Voor een optimale ontspanning kan de hydromassage douche gecombineerd worden met een ingebouwde radio of kleurentherapie.

Ook de combinatie van waterjets met een regendouche behoort tot de mogelijkheden. De verschillende oplossingen voor hydromassage ontdekt u bij Zelfbouwmarkt.


Douche met hydrojets: divers aanbod!

Wilt u de luxe van een douche hydromassage zelf in huis halen? Ontdek dan snel het ruime gamma douche met massage van Zelfbouwmarkt. Bij ons vindt u uiteenlopende systemen voor hydromassage, tegen een zachte prijs en met een garantie op kwaliteit.

U leest er alles over op deze website, en kunt de verschillende opties van dichtbij bekijken in onze toonzaal in Ninove. Bij ons vindt u zeker een massage douche die bij u past.


douche-met-hydromassage-1
Top