Luxueuze badkamers? Exclusieve badkamers bij Zelfbouwmarkt!

Exclusieve luxe badkamers

Een badkamer is al lang geen louter functionele ruimte meer. Comfort en wellness worden steeds belangrijker, en daardoor zijn luxe badkamers in opmars. Luxe badkamers zijn er in alle vormen, designs, stijlen, kleuren en maten.
Je kan opteren voor een stijlvol design om je badkamer een unieke look te geven, of voor luxueuze opties zoals een whirlpool bad.

Zelfbouwmarkt biedt een ruime keuze exclusieve badkamers, en dat tegen uiterst betaalbare prijzen.
Je eigen luxe badkamer hoeft dus geen onbereikbare droom te zijn. De mogelijkheden voor luxe badkamers zijn vrijwel eindeloos. Ze zijn beschikbaar in uiteenlopende stijlen, van strak en modern tot landelijk, modern of tijdloos.

Exclusieve badkamers worden vooral gekenmerkt door de aandacht die besteed wordt aan de uitstraling en het luxueuze aspect van de ruimte, maar ook gezelligheid & ontspanning zijn van groot belang.
Vanzelfsprekend is dat dit uitgebreide assortiment staat voor luxueuze & innovatieve badkamers die garant staan voor topkwaliteit en je dus lange tijd onbezorgd kunnen laten genieten.

Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe badkamer of je huidige badkamer deels (of volledig) wenst te vernieuwen: alle benodigdheden voor jouw ultieme luxe droombadkamer vind je bij Zelfbouwmarkt.

 

Luxe badkamers, ook in onze showroom

De showroom bevat tal van luxe badkamers: verschillende stijlen, designs, kleuren, afmetingen en inrichtingen, en een breed assortiment kwalitatieve badkameraccessoires.

Je vindt er talloze baden, douches, toiletten, radiatoren, kranen en zo veel meer. Ons aanbod luxe badkamers is zeer scherp geprijsd, zelfs met de vertegenwoordiging van topmerken zoals GeberitAllibert, Grohe, Hansgrohe, Villeroy & Boch en Duravit.

Onze adviseurs maken je graag wegwijs in dit assortiment! Een prijsofferte op maat is zeker mogelijk, de adviseurs stellen deze graag op en lichten ze in detail toe. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en vraag er zeker meer informatie!

Top