Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Louverdrape

Louverdrape: raamdecoratie

Stijlvolle strakke raamdecoratie in alle maten, kleuren, materialen & toepassingen die bovendien hygiënisch is. Naast op maat gemaakte raamdecoratie biedt Louverdrape ook op-maat-service! Louverdrape, sinds jaar en dag een wereldspeler in raamdecoratie.

Het concept van Louverdrape is even eenvoudig als geniaal: verticale lamellen die via een ingenieus railsysteem verschoven of gericht kunnen worden om zo het zonlicht binnen te laten of te weren naargelang de omstandigheden. Maar het aanbod is veel ruimer dan dat: verticale en horizontale lamellen, gordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen en plisségordijnen

Architecten uit alle werelddelen creëren met Louverdrape de mooiste lichtinvallen. Het spelen met licht wordt heruitgevonden!

Vergeet tenslotte ook niet dat we je kunnen helpen met maatwerk en plaatsing: bij Zelfbouwmarkt maken we het je graag makkelijk!

Dit merk is dus meer dan een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren en je een gepersonaliseerde offerte opmaken!

Meer informatie
Top