Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Levis

Levis: kwaliteitsverf

Levis staat voor verf met verbeelding. De kwalitatieve producten en zijn lange geschiedenis hebben het merk tot een autoriteit op het gebied van verf gemaakt. Het merk is gekend bij iedere doe-het-zelver.

Het assortiment van Levis biedt voor elk wat wils. Laat je inspireren door trendy kleurcombinaties? Zoek je een verfsysteem voor je ramen en deuren. Wil je die geroeste radiator renoveren? Levis heeft voor elke toepassing de ideale oplossing.

Het verfmerk voor de kritische, professionele & particuliere gebruiker. Een uitgebreid, hoogkwalitatief assortiment van muurverven, lakken en speciale producten met uitstekende verwerkingseigenschappen voor een zeer correcte prijs. Voor praktisch alle toepassingen heeft Levis het juiste product!

Profiteer van het feit dat het Levis assortiment technologisch is gebaseerd op een zeer ruime ervaring in de professionele productie van lakken en verven. De gebruikers zien dit terug in de duurzaamheid en het verwerkingsgemak van elk Levisproduct. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten gecombineerd met ruime, trendy kleurencollecties en correcte prijzen maakt dat Levisproducten op steeds meer plekken worden aangewend.

Kleur

Levis verven zijn verkrijgbaar in een groot aantal kant-en-klaar kleuren. Vanzelfsprekend kan elke kleur ook worden gemaakt op de Levis verfmengmachine. In de database zitten meer dan 100.000 kleuren.

Assortiment

Geen enkele klus is hetzelfde. Een muur of plafond, een garagevloer, een betonnen bloembak of een kelder schilderen?
Voor elk denkbare klus heeft Levis de juiste producten om deze snel en succesvol uit te voeren.

Bij Zelfbouwmarkt hebben we intern kleurenadviseurs, ze assisteren je op professionele wijze bij de keuze van je kleurencombinaties.
Levis, een absoluut topmerk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top