Laat je inspireren door onze klanten

Gebruik onze #bouwenaanjethuis & win € 100!

Ben je klaar om geïnspireerd te worden door onze fantastische klanten? Volg ons op Instagram en laat je betoveren door de creaties van onze Zelfbouwmarkt-community. Vergeet zeker niet om jouw eigen foto's te delen met de hashtag #bouwenaanjethuis of tag ons met @zelfbouwmarkt_official, zodat we jouw realisatie kunnen delen met onze klanten. En eerlijk, stiekem zijn we zelf ook wel een beetje benieuwd naar jullie resultaten met onze producten!
 


Ontdek onze sociale media win-actie!

Maar dat is nog niet alles, want we hebben ook een superleuke win-actie! Elke maand kiezen we een winnaar uit en die krijgt een waardebon van maar liefst 100 euro. Geweldig toch! Als je benieuwd bent naar de vorige winnaars, check dan snel de foto's hieronder. 
 


Sociale media win-actie Zelfbouwmarkt

Hoe kan je deelnemen?

STAP 1
Post een foto van jouw aangekocht product (liefst na montage) op je Instagramprofiel.

STAP 2
Tag @zelfbouwmarkt_official in je bericht of foto.

STAP 3
Maak kans op € 100 shoptegoed! Elke maand kiezen we een winnaar uit. Deze wordt via sociale media op de hoogte gebracht.
 

Doe mee!

5 tips voor de perfecte Instagramfoto van je interieur

En laten we eerlijk zijn, soms kan het maken van de perfecte Instagram-foto een uitdaging zijn. Maar geen probleem, want wij hebben 5 tips voor je verzameld om je te helpen je "Instagram-game" naar een hoger niveau te tillen! 😉

  1. Verlichting is key. Zorg voor een goede verlichting in je kamer. Het beste licht om te fotograferen is natuurlijk daglicht, dus probeer overdag te fotograferen als dat kan.

  2. Maak jouw kamer netjes voordat je gaat fotograferen. Verwijder onnodige dingen om de focus te leggen op de belangrijkste aspecten van je interieur.

  3. Gebruik de macrofunctie (om een close-up te maken) van jouw camera om de details van jouw interieur vast te leggen, zoals een unieke vaas of een mooie plant.

  4. Speel met kleuren om jouw foto's levendiger te maken. Kies bijvoorbeeld een kleurthema voor je interieur en laat dat terugkomen in jouw foto's.

  5. Probeer verschillende hoeken uit om jouw interieur op een unieke manier vast te leggen. Vanuit vogelperspectief (je kijkt op het onderwerp neer) of juist vanaf grondniveau, het kan allemaal!

Nog meer prachtige realisaties met onze producten

Ga naar onze Instagram pagina Verder shoppen
Top