Keukentegels: inspiratie vind je bij Zelfbouwmarkt 

Je keuken in een nieuw jasje steken met nieuwe tegels? Ga dan zeker voor tegels die slijtvast, ongevoelig voor vocht, krasbestendig en makkelijk in onderhoud zijn. De keuken is een echte leefruimte, dus belangrijk dat de keukentegels tegen een stootje kunnen. Zowel je vloertegels als je muurtegels voor de spatwand. 

 

Naar welk type keukentegel ben je op zoek?


Waarom je keukentegels aankopen bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt bieden we jou een groot assortiment tegels voor in de keuken aan. Onze tegels zijn van hoge kwaliteit en worden door onze product managers voor jou geselecteerd op bekende buitenlandse tegelbeurzen. Dankzij onze eigen import kunnen we ook de prijzen drukken. Hierdoor krijg je als klant steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze grote toonzaal bevat een heuse "tegel-afdeling". Hier worden alle tegels netjes gepresenteerd. Het loont dus zeker de moeite om eens langs te komen in onze showroom. Op deze manier kan je je nieuwe tegels niet alleen in het echt zien, maar ook voelen. Dankzij onze grote stock, neem je ze ook meteen na je bezoek gewoon mee naar huis. Handig toch? 

Bestel je liever online? Bekijk dan snel het totaal aanbod keukentegels op onze webshop. Hier kan je kiezen voor levering aan huis of afhaling in ons afhaalmagazijn. 

Voor vragen kan je steeds terecht bij onze klantenservice of bij onze tegeladviseurs in de toonzaal. Allemaal specialisten in hun vak die je graag met raad en daad bijstaan om jou te helpen de beste keuze te maken voor jouw keuken. 

Maak een afspraak met onze tegel-experten
Bekijk het totale aanbod tegels
Top