Keukens tot 350CM

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Keukens standaardmaten: een divers aanbod aan onklopbare prijzen!

Keuken standaardmaten: scherpe prijzen!

De keuken, het sfeervol middelpunt van de woning, dé plaats om te koken, tafelen, genieten én beleven. De sfeervolle centrale ontmoetingsplaats van de woning bij uitstek! De keuken moet dus een praktische plaats zijn waar je je thuis voelt en in alle comfort eten bereidt, maar het is tevens "the spot" waar je met je gezinsleden praat of gasten ontvangt en een aperitiefje drinkt. 

Een keuken is de draaischijf van het huis: de ruimte waar alle actie is. Het is meer dan een plek om het eten klaar te maken. Hou ook in het oog dat het zowaar de grootste opslagplaats van je woning is …

Heel ver hoef je het niet te zoeken om je ideale keuken te vinden. Zelfbouwmarkt heeft een enorm uitgebreid assortiment met onklopbare prijzen.

Zo bieden we meer dan 35 complete standaardopstellingen met apparaten aan, al vanaf € 1.149.99.
Ook keukenblokken zonder apparaten zijn mogelijk, en dit al vanaf € 399!

Wij bieden een zeer ruime keuze aan standaard keukens, ook wat betreft: stijlenafmetingen, materialen, elektrische apparaten en andere toestellen (met verschillende merken, waaronder: Beko, Bauknecht group, AEG, Franke, Zanussi, Siemens), greeploos of niet, keukenkasten, kleuren,...

Premium keukenlijn: greeploos of met greep

De keukens uit het Premium segment zijn voorgemonteerd, hebben een verstelbare sokkel, demping op lades en een ergonomische werkhoogte. Ze zijn beschikbaar in tal van opstellingen, allemaal inclusief toestellen van de Bauknecht Group en/of Zanussi.
Een kookeiland, een absolute meerwaarde voor je keuken, is eveneens een mogelijkheid bij onze Premium keukens.
Deze keukens bestaan in greeploze uitvoering uitvoering of keukens met greep!

De standaardkeukens


De goedkoopste keuken kost € 1.149.99 en is nergens goedkoper in Europa (toestellen inclusief).
Het keukenblok van 2,70 m heeft inox kookplaten, een oven, een A+ koelkast met ruim vriesvak, een spoelbak en schouwdampkap (beide uit inox) en is eveneens uit voorraad leverbaar.

De heilige keukendriehoek: ergonomie

Omdat we een groot deel van onze tijd aangenaam willen besteden in onze keuken, is het heel belangrijk dat we de ruimte goed indelen. Want we lopen vele kilometers terwijl we aan het kokkerellen zijn! De afstand die je dagelijks verschillende keren aflegt, wordt bepaald door de positie van kookplaat, koelkast en spoelbak. De zogenaamde ‘heilige’ keukendriehoek.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de keukenadviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


keuken-standaardmaten

keuken-standaardmaten

keuken-standaardmaten-prijs

Top