Dé verfkleur van 2021 volgens Levis: Brave Ground!

AkzoNobel, moederbedrijf van Levis, heeft Brave Ground uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2021. Het is een neutrale en naturelle tint met een wat grijze ondertoon die ongetwijfeld woonkamers en andere ruimtes in huis zal veroveren.

levis-verfkleur-trend

Verfkleur 2021: Levis Brave Ground

De kleurspecialisten van AkzoNobel, moederbedrijf van verfmerk Levis, en een team onafhankelijke designers, hielden de afgelopen tijden opnieuw de vinger aan de pols van de internationale maatschappelijke, fashion en politieke tendensen.

Daaruit puurden ze een hoopvolle drang naar moed, oprechtheid en waardering van het oude en de wereld waarin we nu leven. Het zijn elementen die vervat zitten in de verfkleur Brave Ground en die wordt dan ook uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2021.

Brave Ground verfkleur: trendsetter

Brave Ground is geen lawaaierige verfkleur, maar een stevige basis die zowel sterk staat in z’n eentje als een harmonieus geheel kan vormen met andere tinten. Daarom is met de nieuwe Ambiance Trend Collection 2021 een palet van kleuren samengesteld die Brave Ground kracht bijzetten of  een ondersteunende rol laten spelen.
Het is een combinatie van klassieke en eigentijdse nuances met verschillende tinten geel, oker en andere uitgebalanceerde neutrale kleuren.

Waarom Brave Ground?

De Levis Kleur van het Jaar 2021 is een warme, natuurlijke en neutrale kleur die voor balans in elke kamer zorgt. Zoals ieder jaar doet Flexa een trendvoorspelling van het jaar, de trendvoorspelling voor dit jaar is dat we allemaal opnieuw gaan bekijken wat er pas echt toe doet in ons leven. De balans wordt opgemaakt en we vinden een nieuwe, positieve weg vooruit door vertrouwen te hebben in onszelf, samen te gaan werken met anderen, voort te bouwen op het verleden en plannen te maken voor de toekomst. Want het vergt moed en energie om veranderingen te omarmen. En hiervoor biedt jouw huis de basis voor creativiteit.

Brave Ground is een veelzijdige, bruine tint die andere verfkleuren laat stralen. Met de vier kleurpaletten, samengesteld met de Kleur van het Jaar 2021 als basis, kun je vele kanten op. Je geeft jouw huis een complete make-over met deze kleuren. Je drukt jezelf op een aantal verschillende manieren uit en zet de eerste stap naar verandering.


levis-verf-interieur-brave-ground-flexa

levis-palet-kleur-brave-ground

levis-verf-interieur-brave-ground-flexa

Kleurpaletten: Flexa

In alle vier de kleurpaletten speelt Brave Ground een andere rol.
Doordat elk palet uit verschillende verfkleuren bestaat, kun je dit ook gemakkelijk combineren met jouw woonstijl.

Het Timeless palet

Met dit kleurenpalet creëer je een rustige en informele ruimtes thuis.
Het palet van rustige kleuren/tinten vormt een stevige basis voor elk interieur.

Of je nu een traditioneel of modern interieur hebt, deze kleuren passen er perfect bij. Daarnaast past het ook bij de ambachtelijke kunst en natuurlijke materialen.

Het Expressive palet

Durf jij ook anders te zijn dan de rest met jouw interieur, en zoek je graag het randje op? Dan is dit kleurenpalet ideaal voor jou!
In dit palet creëer je Brave Ground met de kleuren roze en rood.

Deze combinaties kleuren passen perfect bij moderne meubelen, grafische patronen en lichthouten vloeren. Het interieur krijgt hiermee een heel erg uitgesproken decoratief aspect!

Het Trust Palet

Hou je meer van een rustig interieur? Dan is dit palet meer iets voor jouw woning! Wanneer je Brave Ground combineert met het Trust palet, dan creëer je een warm en verwelkomend gevoel in huis.
Het zijn allemaal subtiele tinten die goed passen bij mid-century meubelen en luxe afwerkingen in huis met koper, marmer en fluweel.

Het Earth Palet

Het laatste kleurenpalet is het Earth palet. De naam verklapt het al, met deze verfkleur haal je buiten naar binnen met de kleuren uit onze natuur zoals blauw en groen.
Samen met Brave Ground creëer je een goede balans. Het gehele palet past goed bij natuurlijk hout, vintage meubelen en kamerplanten. Met dit kleurenpalet voel je je één met de natuur.
 

Kleuren kiezen voor je interieur is geen eenvoudige klus. Gelukkig kan je beroep doen op onze in-huis-kleuradviseur Ronny

Samen met jou maakt hij een persoonlijk en overzichtelijk kleurenplan met de juiste kleurstalen en kleurenwaaiers.

Kom dus zeker eens langs in de toonzaal!

Top