Ruime verlichtingsshowroom te Ninove!

Een toonzaal van ruim 1.000 M2 met meer dan 12.500 armaturen, vele topmerken en een zéér grote voorraad. Professioneel lichtadvies op maat! Uniek in België!

verlichting-showroom-toonzaal-winkel

Verlichting: zeer ruim & divers aanbod!

Moet je nu kiezen voor dimknoppen, of is het voldoende om de lamp simpelweg aan en uit te kunnen zetten? Hoe zit het met de trends op lichtgebied? Kortom: reden genoeg om eens je licht te laten schijnen op het fenomeen "verlichting".

Verlichting vroeger en nu
In de negentiende eeuw, toen verlichting nog vooral te maken had met kaarsen, vond Thomas Edison de gloeilamp uit. Wij kennen de gloeilamp tegenwoordig alleen nog uit tekenfilms en stripverhalen, als iemand een briljant idee heeft. De gloeilamp is namelijk volledig uit de verlichtingswinkels en huishoudens aan het verdwijnen.

We letten namelijk meer dan ooit om het milieu, en spaarlampen zijn daarom de nieuwste generatie algemene lampen. De landelijke verlichting heeft de laatste jaren in België dus ook een ommekeer gemaakt.

Nu we van gloeilamp naar spaarlamp zijn gegaan, lijkt er niet veel keuze. Toch is er nog nooit zoveel aanbod geweest in verlichting. Dat is natuurlijk heerlijk, meer keuze, maar het maakt het proces van lampen kopen toch ietwat ingewikkelder.


Verlichting: trends & nieuwigheden!

Verlichtingsspeciaalzaken passen zich nog altijd aan aan de wens van de consument. Tegenwoordig gaat dat hand in hand met sfeer. Een woonkamer met te felle verlichting voelt vaak kil aan.

Kies je voor roder of juist geler licht, dan verandert ook dat de sfeer. Kortom: de consument is op zoek naar de juiste toon verlichting voor elke kamer, want juist de verlichting zet de toon voor elke ruimte.

Sfeer kun je vervolgens op meerdere manieren creëren met veel verschillende lampen en lichten. LED-verlichting is bijvoorbeeld up and coming. Waar je verlichting hangt biedt ook nog stof tot nadenken. Wil je plafondlampen, stalampen, of toch een hanglamp? Daarbij heb je ook setjes met verlichting, bijvoorbeeld spotverlichting of studiolampen. De term ‘decoratieve lamp’ komt ook steeds meer voor. Tenslotte wil je dat een lamp niet alleen licht geeft, maar er ook een beetje knap uitziet.

Het lijkt een hele opgave om goede verlichting te vinden. Daarom is het een goed idee om eens rond te kijken naar de juiste verlichting. Zelfbouwmarkt heeft daarom een showroom met ruim 1.000 vierkante meter verlichtingsarmaturen, van klassiek modern tot design en retro.

Hier vind je kwaliteitsmerken onder zoals RogerPradier, Philips, Massive, Lucide, Herstal en Eglo. Bij deze verlichtingswinkel, regio Gent, vindt je dus zeker je gading wat betreft je zoektocht naar nieuwe lampen & armaturen.

Kom vrijblijvend  eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in verlichting, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Tip: neem foto’s mee van je huis, zodat er direct persoonlijk advies kan worden verstrekt over het soort verlichting en welk type lampen en dimmers het best bij jouw interieur passen.

verlichtingsarmaturen-toonzaal
verlichtingsarmatuur-toonzaal
verlichtingsarmatuur-showroom
Top