Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Gefeliciteerd met je keuze!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Je interieur op zak: 10 handige apps om te bouwen aan je thuis

Vooraleer de interieurwerken effectief uit te voeren kan je via deze apps jouw virtueel interieur al aanschouwen en bijsturen waar nodig!


Apps voor je interieur: de beste woonapps voor doe-het-zelf-designers!

Of je nu badkamers wilt inrichten, gaat verven, je interieur wil verfrissen of je hele inrichting wil herbekijken; er zijn apps die je het leven hierbij een stuk makkelijker maken. Twijfel je over het ontwerp voor je badkamer? Wil je decoratie uitproberen op een scherm voordat je deze effectief uitvoert? Lees dan verder en ontdek de beste apps voor je interieur.

1. Kleur in je huis

Apps van Histor en Woonmode Trends helpen je om wat meer kleur te geven aan je huis. Deze gratis iTunes apps vinden namelijk de ideale kleuren voor je huis. Ook hebben de apps extra functies waardoor je er nog meer mee kunt, zoals ideeën opdoen voor inrichting. Om het rijtje applicaties af te maken hier een echte aanrader: kies verf met je iPad via de Levis app, die te vinden is onder de naam Paint! App. Deze is gratis te downloaden in de iTunes-store. Met deze apps zal je meteen willen beginnen met verven!

2. Word designer van je eigen woning

Zelf de designer uithangen? Dat doe je met designapps! Twee gratis apps hiervoor zijn de Architect Interieur en de Houzz Interior Design Ideas.

3. De beste gadgets en woonaccessoires

Of je nu gaat voor kranen, gordijnen, zonnewering of kussens om je huiskamer op te fleuren, er is altijd een app voor. Via Hans Grohe kun je bijvoorbeeld je eigen kranen ontwerpen. Maak een foto van je eigen kraan, wis deze, en vervang hem door een eigen ontworpen kraan. Nog even laten controleren door je partner? Stuur de foto door en wie weet staan jullie vanmiddag nog bij de bouwmarkt voor je .
4. Bedien je huis per app

Nog een leuke app is eentje waarmee je de controle houdt over je huisraad. Hoe het werkt? Via de app van Somfy kun je zelf instellen wanneer je gordijnen of zonnewering sluit. Dat kan ook op afstand! Blijf je dus te lang hangen bij dat gezellige etentje en wordt het donker? Dan open je simpelweg je app en sluit je alvast de gordijnen. Je hebt gelijk geen inkijk meer en iedereen die langsloopt zal denken dat je gewoon thuis bent. Dat voelt wel zo veilig.

5. Ontwerp je badkamer

Via een app een nieuwe badkamer bouwen? Met de app van Shaman Machine kan dat! De app is in een flink aantal talen beschikbaar, waaronder in het Frans, Engels en Nederlands. Voor nog geen negentig cent voor de app kun je er de mooiste badkamers mee in elkaar zetten en natuurlijk heel veel inspiratie opdoen.

Geen apps, wel online

Zit je liever achter de computer als je inspiratie opdoet? Dan kun je ook online applicaties uitproberen. Zo is er de Home 3D app en Google Sketchup .

Voor al deze apps geldt wel een waarschuwing: ze kunnen verslavend zijn!

Top