De installatie van douchecabines: een stappenplan

Douchecabines zijn zeer populair, de installatie is heel eenvoudig en vergt weinig of geen (breek)werk! Ontdek alle aanbevelingen!

douchecabine-badkamer-zelfbouwmarkt

Douchecabine: installatieplan

Douchecabines ondergingen de voorbije jaren een ware metamorfose. Van simpele designs groeiden ze uit tot echte full-option douches. Het grote voordeel? In amper 20 minuten steek je zo'n douche in elkaar. We deden alvast de test.

Deze douchecabines komen steeds als totaalpakket, met douchebak, wanden en accessoires inbegrepen. Zo hoef je niet te puzzelen om tot de perfecte douche te komen. Op onze website en in onze toonzaal in Ninove vind je een uitgebreide collectie aan douchecabines.

We bouwden zelf een cabine op in onze studio in een vingerknip, want deze modellen zijn siliconenvrij en schroefloos. Bovendien zijn ze Europees gepatenteerd. Meet je badkamer op en beslis hoeveel ruimte er is voor een douchecabine.

Hou er rekening mee dat je de juiste aansluitingen voorziet voor water en afvoer. Plaats je de douchecabine tegen een muur of in een hoek, dan hoef je deze muren niet te betegelen of waterdicht te maken.

Complete douchecabines hoeven niet basic te zijn. Je kan er heel wat kanten mee uit.

Voor wie wil zingen onder de douche zijn er de ingebouwde luidsprekers en de luxebeesten kiezen voor een spiegel of een handig zitje. Er zijn ook heel wat speciale douchekoppen mogelijk, buiten de standaard sproeiers.

Douchecabine: illustratieschema

douchecabine-installatieplan

Kom zeker eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van douchecabines, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en uitleg verschaffen waar nodig.

Ontdek het ruime aanbod "douche-oplossingen"
Top