Ontwerp je eigen badkamer met Zelfbouwmarkt!

Teken je eigen badkamer uit en vul ze in met het badkamermeubel, de kolomkast, de wasbak, de spiegel, de douche, het bad, de toilet... Méér dan 500 combinatiemogelijkheden!

badkamer-ontwerpen

Badkamer: modulaire oplossingen!

Ken je het gevoel? Je ziet het badkamermeubel van je dromen, je bent er helemaal in de wolken en dan ... dan blijkt dat dat model niet voldoet aan de afmetingen van jouw badkamer. Daar bestaan gelukkig oplossingen voor! ‘Modular’ is de badkamer op maat, modern en voor elk wat wils.

Teken je eigen badkamer uit en vul ze in met het badkamermeubel, de spiegelkast, de kolomkast, de wasbak, de spiegel, de douche,...naar jouw keuze! Er zijn immers méér dan 500 combinatiemogelijkheden, waarvan 95% bovendien op voorraad!

Onze professionele adviseurs helpen je graag verder in onze ruime showroom, waar maar liefst méér dan 100 badkamermeubels gepresenteerd staan!

Badkamermeubel: asgrijze uitvoering

Vrijheid en rust, dat is wat je wilt in je badkamer. Ontspannend genieten van het eerste moment van de dag voor je aan je werkdag begint, of relaxen na een stressvolle dag. De moduleerbare badkamers van Modular bieden je de vrijheid om deze naar wens samen te stellen, in drie kleuren en bijna in elke denkbare afmeting, van 60 tot maar liefst 240 cm.

Ook de handgrepen zijn er in verschillende uitvoeringen. Je badkamer kan je daarna uitbreiden met een kolomkast en spiegel. Het oppervlak van de wastafels is een solid surface: volledig naadloos, makkelijk te reinigen en dus heel hygiënisch.

badkamermeubel-asgrijs

badkamermeubel-wit

Badkamermeubel: witte uitvoering

Een badkamer is vaak, vooral in oudere huizen en appartementen, beperkt in ruimte. Er is bovendien ook weinig natuurlijke lichtinval. Ruimte en een gevoel van licht creëren kan door te kiezen voor witte badkamermeubelen. De Modular-collectie is verkrijgbaar in een strak witgelakte versie. Wij werkten ze af met een grijs wastafeloppervlak, maar als je een groter contrast wenst, kan je ook voor zwart opteren. Het spel van zwart-wit creëert een heel leuk effect in je badkamer, zeker als je het kleurenspel doortrekt in de hele ruimte, dus ook je accessoires, muren, deuren,...

Betonlook uitvoering

De betonlook voor vloeren is er al langer, maar nu kan je je badkamermeubelen ook die industriële en rauwe look geven. In combinatie met natuurlijke materialen, zoals keramisch parket en planten, bekom je toch een gevoel van warmte. Wedden dat je speciaal naar je badkamer vlucht voor een rustmomentje na een drukke dag?

Top