Long Island-badkamer: esthetisch & functioneel!

Landelijke, elegante & stijlvolle badkamers aan zeer aantrekkelijke voorwaarden!

badkamer-longisland

Badkamermeubels Long Island

Altijd al gedroomd van een charmant vakantiehuisje aan zee? Breng dan nu dat ‘beach house’-gevoel naar je eigen badkamer dankzij de prachtige badkamermeubels in Long Island-stijl.

Door de natuurlijke materialen in frisse tinten waan je je meteen in zonniger oorden. Ga langs bij Zelfbouwmarkt en ontdek er alle troeven met je eigen ogen, of surf naar de uitgebreide webshop!

Badkamermeubel ‘Traditional’

Door de unieke mix van moderne en rustieke elementen zijn landelijke badkamers al een tijdje erg in trek. Maar de badkamers in Long Island-stijl tillen die landelijke trend nog een niveau hoger.

Bij het Traditional-badkamermeubel bestaat de karaktervolle wastafel uit een stevig granieten blad en een lavabo. Onder de wasbak zit een ruime kast in een houten uitvoering en drie kleinere schuifjes waar je allerlei badkameraccessoires in kwijt kan.

Voor wie extra opbergruimte wil, is er ook een bijpassende spiegelkast beschikbaar met één lade en een spiegel aan de binnen- én buitenkant. Heb je plaats in je badkamer voor twee lavabo’s? Vraag dan in de showroom naar de dubbele uitvoering. Het houtwerk van dit meubel is beschikbaar in het woodwash light, wit en grijs.


Bad ‘Queensland'

Na een lange dag ontspan je het best in het stijlvolle Queensland- bad dat jouw Long Islandbadkamer compleet maakt.

Het comfortabele bad staat ook op elegante pootjes, die je trouwens kan schilderen in je favoriete kleur! Ook de kraan en sproeikop doen denken aan lang vervlogen tijden. Hierin een bad nemen doet je ongetwijfeld wegdromen.

‘Colonial’ badkamermeubel

Het Colonial-badmeubel uit de Long Island-collectie katapulteert je naar een strandhuisje aan de Franse kust. Dit staaltje vakmanschap bestaat uit een dubbele lavabo met een degelijk wit bovenblad en gerieflijke kasten met een ‘sanitair de Paris’-opschrift.

De kranen hebben een romantisch design en aan de zijkanten van het Colonial-meubel zijn handdoekdragers voorzien. Enorm praktisch, want je hoeft geen gaten in de muur te boren. Wie op zoek is naar extra comfort, kan ook de bijhorende dubbele spiegelkast met een klassieke lijst bestellen.

Toilet ‘Traditional’

Het Traditional hoog hangend toilet werd precies weggeplukt uit een oude film. De spoelbak hangt hoog en doorspoelen doe je door aan de koord te trekken.

Top