Dé verfkleur van 2024 volgens Levis: Sweet embrace!

AkzoNobel, moederbedrijf van Levis, heeft Sweet embrace uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2024. Het is een zachte, roze omhelzing met een ietwat grijze ondertoon die ongetwijfeld menig woonkamer nieuw, warm leven zal inblazen.

Verfkleur 2024: Levis Sweet Embrace

Net zoals alle voorgaande jaren hebben de Levis kleurexperts op basis van wereldwijde trends dit jaar opnieuw een kleur van het jaar gekozen. Sweet embrace is zoals de naam zelf zegt een zachte, warme, roze omhelzing die ongetwijfeld een positieve invloed zal hebben op je gemoed. 


Sweet Embrace is dus niet zomaar een verfkleur, het is een weerspiegeling van de tijdgeest en de behoefte aan comfort en veiligheid. Geïnspireerd door de veranderende wereld om ons heen, heeft Levis deze tint gecreëerd als een subtiele omhelzing van rust en sereniteit. De kleur doet denken aan de warmte van een omhelzing, waardoor het een uitstekende keuze is voor het creëren van een gezellige en geruststellende sfeer in elke kamer.

Ga naar de verf

Sweet Embrace: een zachte, positieve tint

Sweet Embrace wordt het best omschreven als een zachte, warme tint die zich ergens tussen taupe en zachtroze bevindt. Deze veelzijdige kleur past goed bij zowel neutrale als gedurfde accenten, waardoor het gemakkelijk te integreren is in verschillende interieurstijlen. Het subtiele karakter van Sweet Embrace maakt het de perfecte verf voor zowel grote als kleine ruimtes, en het kan worden gebruikt als hoofdkleur of als accentkleur, afhankelijk van de gewenste sfeer.


Kies je voor een inrichting met één kleur, verf dan ook je plafond in sweet embrace en sta versteld van het knusse, omarmende gevoel. Mag er wat meer leven in de brouwerij? Laat je verrassen door de kleurpaletten die Levis ontwikkeld heeft.

Ontdek alle Levis verf

Sweet Embrace: eindeloos veel combinaties

Levis ontwikkelde drie eenvoudig te gebruiken kleurpaletten: één met warme kleuren, één met kalme kleuren en één met opwekkende kleuren. Elk verhaal zorgt voor een andere atmosfeer en bied je zo een mogelijkheid om een plek te creëren waar je je volledig thuis voelt.

 

sweet embrace kleine kamer 2 kleuren

1. Warm en aards

Combineer Sweet embrace met een aardetint zoals terracotta, en creëer zo een warme, gezellige ruimte die er uitnodigend uitziet. De combinatie zorgt voor een interessante balans tussen de zachtheid van roze en de warmte van terracotta.

2. Eenvoudig en rustig

 

Gebruik rustgevende, kalme (lees koudere) kleuren als contrast. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke groen- en blauwtinten die een kamer een rustige uitstraling geven. Het roze zorgt voor een warme input waardoor je een harmonieus geheel krijgt.  

 

sweet embrace keuken met groen

3. Vrolijk en vriendelijk

Meng zachte pastelkleuren zoals lila en okertinten met sweet embrace om een vrolijke, levendige sfeer te creëren. Want warm en warm = extra warm. Zo haal je positieve energie uit je interieur!

sweet ambrace kleurpallet 3

Laat je assisteren

Het kiezen van de juiste verfkleur voor een ruimte kan vaak een uitdagende taak zijn, gezien de verscheidenheid aan beschikbare tinten en de invloed van lichtinval op kleuren. De kleur die er op het staal in de winkel perfect uitziet, kan er in jouw huis heel anders uit zien. Gelukkig kan je dankzij kleurtesters verschillende kleuren op je muren uit proberen voor je een definitieve keuze maakt. Geraak je er nog niet uit, kom dan even langs in onze toonzaal en laat je adviseren door onze verfexperts.
 

Maak een afspraak
Geert verfafdeling
Top