Pvc ramen met het uiterlijk van aluminium

Het beste van twee werelden. Wil je graag ramen in kunststof plaatsen, maar met het strakke, elegante uitzicht van aluminium ramen? Ga dan voor onze pvc-ramen van de Deceuninck Elegant Infinity-reeks. In deze blog lees je er alles over.

Maak de juiste keuze voor je woning

De ramen maken een belangrijk deel uit van je woning. Momenteel heb je zoveel keuze dat je soms het bos door de bomen niet meer ziet. Alleen al binnen de materialen kun je kiezen uit kunststof, aluminium, hout, kunststof ramen met een speciale coating, etc. Dat maakt de beslissing er niet gemakkelijker op. Bovendien speelt het budget ook een grote rol. Je ramen vernieuwen is vaak een flinke hap uit je renovatiebudget.

Ontdek het aanbod pvc ramen

Kunststof kozijnen, veel voordelen

Kozijnen uit kunststof zijn een heel populaire keuze vanwege hun vele troeven. We sommen ze graag nog even op voor je.

  • Hoge duurzaamheid
  • Energie-efficiënt
  • Goede thermische en akoestische isolator
  • Milieuvriendelijk
  • Gemakkelijk in onderhoud
Pvc ramen met alu look - sfeerbeeld blog

Pvc profielen zijn niet strak & modern? Think again!

Je bent helemaal verliefd op het strakke uiterlijk van ramen met aluminium profielen, maar het budget laat het niet toe. Kies je dan voor pvc-ramen? Dat is de vraag natuurlijk. Er heerst nog steeds de foute opvatting dat ramen met pvc-profielen niet strak zijn en dus afbreuk doen aan het moderne uiterlijk van je woning.

We kunnen je geruststellen. Dat is volledig verleden tijd! Dankzij het nieuwe Deceunick Elegant Infinity profiel koop je pvc-ramen met de moderne look van aluminium profielen. Deze ramen zijn een budgetvriendelijk alternatief zonder in te boeten aan kwaliteit en prestaties op vlak van water- & winddichtheid, isolatiewaarden en inbraakveiligheid.

 

Deceunick ramen elegant infinity profielen sfeerbeeld

Kenmerken Deceuninck Elegant Infinity ramen

Deze ramen bieden het antwoord op al je behoeftes. De profielen zijn de perfecte match tussen prijs en uiterlijk. Dit zijn kunststof ramen met een aluminiumlook.


De profielen zijn gemaakt uit kunststof (pvc). Uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is sterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Het houdt geen vocht vast en zal niet roesten of verkleuren. Daarnaast zijn de ramen ook beter voor het milieu. Ze worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en verbruiken minder energie bij het productieproces. Allemaal vinkjes die je mag afvinken dus!


Het Elegant Infinity-profiel heeft een slim ontwerp. De minimalistische profielvorming zorgt voor maximaal zicht naar buiten. Het rechthoekige design maakt volledig komaf met afgeronde ontwerp uit het verleden.

Welke kleur kies je?

Binnen onze Elegant Infinity-lijn heb je keuze uit drie populaire kleuren: zwart, antraciet en wit.

Zwart is de laatste jaren erg populair. Iedereen houdt van het contrast dat het geeft met de gevelsteen of gevelbepleistering (crepi). Het zorgt op slag voor een modern plaatje. Maar laat je niet misleiden. Zwarte pvc-ramen staan ook beeldig bij een landelijke woning.

Witte ramen in kunststof zijn een beetje weg van "nooit weggeweest". Wit is algemeen de meest gekozen kleur voor buitenschrijnwerk. Al moest die populariteit wel wat inboeten door het opkomende zwart en antraciet. Toch kiezen heel wat mensen tegenwoordig weer voor wit. Het kleur zorgt voor een rustig uiterlijk van je woning. Het is ook te combineren met eender welke gevelsteen, wat de keuzestress bij heel wat mensen verlaagd.
 

Verschillende kleuren profielen raam Elegant Infinity
Sfeerbeeld ramen alu look
Sfeerbeeld witte pvc ramen

Aanbod Deceunick ramen bij Zelfbouwmarkt

Zelfbouwmarkt helpt jou graag je woning aan te kleden met de laatste nieuwe trends. Dit is ook de reden waarom we deze strakke profielen in ons assortiment hebben. Dit geeft jou de kans om binnen je budget je huis te voorzien van moderne ramen met ultra-slanke profielen. Ontdek het volledige aanbod via onze website of kom eens langs in onze toonzaal.

Ontdek het aanbod
Top