Béa van tv kiest voor Zelfbouwmarkt

Béa van het populaire tv-programma Blind Gekocht op VIER legt enthousiast uit waarom ze voor Zelfbouwmarkt kiest. Laat je door haar inspireren voor je eigen interieur.

Storytime met Béa van Blind Gekocht

In onze online videoreeks "Storytime" maak je kennis met enkele van onze klanten en vertellen ze jou waarom Zelfbouwmarkt een goede keuze is. Ook Béa van het programma Blind Gekocht op VIER is enthousiast over onze showroom en service. In deze korte video ontdek je precies waarom. 


Laat je inspireren door Béa voor eigen je interieur

1. Strakke binnendeuren

In de zoektocht naar nieuwe binnendeuren voor haar nieuwbouwwoning, kwam Béa uit bij onze Xinnix deuren. Deze hypermoderne binnendeuren staan voor "less is more". Deze binnendeuren lijken helemaal op te gaan in de muur en vormen dus een geheel met de muur. Deze binnendeuren zijn van Belgische makelij en van topkwaliteit.


2. Een moderne, maar gezellige badkamer 

Badkamermeubel Dotan in donkergrijze eik

Voor Béa is de badkamer dé ruimte om even helemaal tot rust te komen en de dagdagelijkse rush te vergeten. We gingen dan ook samen op zoek naar een badkamermeubel dat zowel een moderne, als warme uitstraling had. Binnen onze badkamerlijn Dotan vind je verschillende meubels die aan deze voorwaarde voldoen.

We gingen voor het badkamermeubel met de afwerking in donkergrijze eik. Dit zorgt voor die warme touch waar Béa naar op zoek was. Bovendien biedt dit badmeubel ook heel wat opbergruimte, wat voor Béa ook een belangrijk aspect was. De bijhorende kolomkast maakt het plaatje dan weer helemaal af!

Ontdek het badkamermeubel

Bea van Blind Gekocht in Zelfbouwmarkt

3. Tijdloze en duurzame afwerking

Chroom is altijd een goed idee

Voor de afwerking van de badkamer zocht Béa duurzame en vooral gemakkelijk te onderhouden badkamerkranen.

Met kraanwerk in chroom zit je op dat vlak altijd goed. Chroom is een kleur die zich met alles laat combineren. Het is tijdloos, past in elke badkamer en is uiterst eenvoudig te onderhouden!

Je hoeft je badkamerkraan na gebruik gewoon eventjes af te drogen met een zachte doek en je houdt alles kalkvrij voor een lange periode. Toch wat kalkaanslag? Met een ontkalker haal je die in 1, 2, 3 helemaal weg. 

Ontdek het aanbod kranen

Ovale spiegels, de nieuwe trend

In de badkamer kan een spiegel niet ontbreken. Tegenwoordig heb je keuze uit verschillende vormen: rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, ...

Ronde vormen zijn de laatste jaren weer helemaal terug. Waar alles vroeger recht en strak moest zijn, verlangen we tegenwoordig terug naar zachte, organische vormen. Ook Béa werd meteen verliefd op deze ellipsvormige spiegel. Het mag wel eens iets anders zijn! De ledverlichting rondom je badkamerspiegel is de kers op de taart. 

Ontdek het aanbod ronde spiegels

4. Railverlichting: modern & praktisch

Zoals de naam het al prijsgeeft, is railverlichting een vorm van verlichting die je monteert op een rail. Dankzij het railsysteem kan je eenvoudig de beste verlichting creëren voor jouw woning. De railverlichting bestaat uit de railsrailspots of hanglampen en accessoires (ook wel connectoren genoemd). Je kan deze systemen gemakkelijk uitbreiden met extra spotjes of een extra rail. Je hebt slechts één stroompunt nodig om een hele ruimte te voorzien van lampen.

Ook Béa is fan van onze railverlichting. De hele lijn werd dan ook naar haar vernoemd. Het railsysteem Béa is een stijlvolle aanvulling voor elk interieur. Je hebt keuze uit moderne zwarte railspotjes of luxueuze hanglampen die in elke ruimte de show stelen.

De sets werden met zorg samengesteld en zijn inzetbaar in verschillende kamers in je woning. Passend in zowel een landelijke sfeer als in een modern en strak interieur. 

Ontdek railverlichting Béa

De keuze van Bea

Zelfbouwmarkt in 3 woorden

 

We vroegen Béa om haar ervaring met Zelfbouwmarkt samen te vatten in drie punten. Ze was zelf zeer verrast door de grote showroom en onze service. Ze omschrijft Zelfbouwmarkt als volgt:

  1. Ruim aanbod
  2. Professionele aanpak 
  3. Creatief

Dit zijn ook drie grote pijlers die ons nauw aan het hart liggen. We proberen de klanten een uitgebreid assortiment aan te bieden. Zodat iedereen iets vindt binnen zijn eigen smaak. Bovendien zetten we continue in op bijscholing en vernieuwing. We vinden het belangrijk om de klant een goede service te kunnen bieden en een antwoord klaar te hebben op alle vragen. Onze creativiteit wordt dan ook dagelijks op de proef gesteld. Samen met de klant zoeken we graag naar een passende oplossing voor elk (ver)bouwproject!

Ontdek meer over Zelfbouwmarkt
Top