Waarom kiezen voor witte verlichting?

Verlichting is een belangrijk element in je woning. De juiste verlichting maakt of kraakt het totaalplaatje van de ruimte. Heb je al eens gedacht aan binnenverlichting enkel in het wit? Nee? Wel, laat je snel inspireren.

Witte verlichting: minimalistisch, sfeervol en praktisch

Verlichting is een onmisbaar in element in je woning. De juiste verlichting (vorm, lichtkleur, verbruik) maakt of kraakt het totaalplaatje van de kamer. Heb je al eens gedacht aan binnenverlichting enkel in het wit? Nee?

Wel, we helpen je graag overtuigen van deze trend.

Moodboard witte verlichting

Waarom kiezen voor witte verlichting?

In veel moderne woningen is er gekozen voor witte muren en plafonds. Dit leent zich perfect voor witte lampen. De lamp gaat namelijk helemaal op in het interieur en is bijna onzichtbaar wanneer ze niet brandt. Zodra je de verlichting aansteekt, zal er een mooie lichtgloed op je muur of plafond ontstaan. 

Wit oogt altijd fris en schoon. Een witte armatuur zorgt ervoor dat je binnenhuisinrichting er chique en netjes afgewerkt uitziet. Wit is vrolijk en speels. Wanneer je een witte lamp monteert aan een opvallende muur (in pastelkleuren, felrood, blauw, …) heb je op slag een blikvanger in huis! 

Bovendien zorgt witte verlichting ervoor dat de ruimte er optisch groter gaat uitzien. Perfect dus om te plaatsen in een kleinere ruimte (zoals de badkamer, toilet, …), maar eveneens komt witte verlichting tot zijn recht in je woonkamer, slaapkamer, bureau of zelfs op kantoor! 

Ontdek snel ons groot aanbod aan witte verlichting (hanglampen, spots, vloerlampen, bureaulampen, …) & kies jouw nieuwe armatuur meteen uit! 

Top