Houten tafels met bijhorende potensets: groot assortiment

Houten tafels met zwarte poten: dé trend

Een houten tafel brengt op slag sfeer en gezelligheid met zich mee. Het natuurlijke uiterlijk van het eik- of berkenhout geeft het gevoel dat je een stukje natuur in je woning binnenbrengt.

Zwarte metalen onderstellen of potensets zijn dé trend van het ogenblik. Het zwart staal staat in mooi contrast met het hout van het tafelblad. Deze tafels worden vaak uitgekozen om te combineren in industriële of Scandinavische designs.

Een extra lange tafel is momenteel ook heel erg populair. De tafel wordt al het ware ingezet als blikvanger van de eetkamer of leefkeuken. Werk zo’n lang houten tafelblad met een x-onderstel of u-onderstel en je zult zien dat iedereen verbaasd zal zijn van de moderne look van je nieuwe tafel!

Bekijk het assortiment tafels

Aanbod houten tafels bij Zelfbouwmarkt

Een eettafel heb je ongetwijfeld nodig. Een tafel heeft verscheidene functies binnen een huishouden. Je geniet er samen met je familie van een heerlijke maaltijd, leest er ’s ochtends de krant met je koffie, maakt er huiswerk met de kinderen of je zit er dagelijks met je laptop om thuis te werken. Het is dus van groot belang dat je eettafel van topkwaliteit is.

Bij Zelfbouwmarkt heb je een ruime keuze aan houten eettafels met prachtige onderstellen. Het tafelblad kan je verkrijgen in verschillende houtsoorten (namelijk eik, vuren of berk). Daarnaast kan je ook de afwerking van het tafelblad uitkiezen (boomkant, rechte kant of schuine kant).

Binnen de onderstellen of potensets heb je keuze uit houten poten of metalen poten. De potensets komen ook in verscheidene uitvoeringen. Zo heb je X-onderstellen, U-onderstellen, A-onderstellen, trapezium, spin,… enzoverder.

Op deze manier kan je bij Zelfbouwmarkt zeker een nieuwe houten tafel vinden die perfect aansluit bij interieur.

Trefwoorden: keukentafel, landelijke tafels, massief houten tafel, eiken tafels, industriële tafel, stalen frames

Top