Houten lamellen of jaloezieën: voor sfeer & gezelligheid 10 op 10!

Houten jaloezieën: op maat!

Met houten jaloezieën (blinds) geef je de ruimtes in huis een natuurlijke, warme en duurzame look.
De uitstraling van het hout zorgt voor een warme sfeer in de winter en heeft bovendien ook nog een isolerend effect, waardoor de warmte (langer) binnen blijft. In de zomer houden de jaloezieën de warmte dan weer buiten wat voor een aangename temperatuur in huis zorgt.

De weerkaatsende zon op de houten blinds geeft creëert een hele typische sfeer binnenshuis dat meteen het vakantiegevoel opwekt.

Raamdecoratie heeft een tweeledige funtie: enerzijds is er het decoratieve aspect, de raamdecoratie dient in harmonie te zijn met bestaande kleuren, interieuraccenten, meubels,... Anderzijds is er ook het functionele aspect!

De voordelen hiervan op een rijtje:

  • minder inkijk van de nieuwsgierige "buitenwereld"
  • inbraakpreventief: potentiële, niet-gewenste bezoekers kunnen moeilijker binnen kijken, waardoor de aanzet tot inbraak daalt
  • invloed op de binnentemperatuur: langer warm in de winter, aangename temperatuur in de zomer
  • energiebesparing: vloeit voort uit het vorig puntje, minder stookkosten/ventilatiekosten
  • bescherming decoratiemateriaal: vloeren, meubilair,...worden beschermd tegen verkleuring van de zon

Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en gezelligheid in je interieur. Een hele resem soorten (systemen) raamdecoraties zijn beschikbaar met talloze opties, een brede waaier aan kleuren, maatwerk, standaardmaten,....

Het loont zeker de moeite beroep te doen op een specialist in raamdecoratie, want je dient rekening te houden met een lijstje aan factoren, zowel bij het opmeten als bij het installeren!
Raadpleeg hiervoor onze adviseurs in de Zelfbouwmarkt toonzaal.

Je kan het aanbod raamdecoratie op maat snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in de ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in houten lamellen, informeer je er verder bij de specialisten in raamdecoratie, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.


Zorg voor veel sfeer met lamellen!

Met lamellen kies je zelf welke hoeveelheid licht er binnen valt. Wil je de zon optimaal laten binnenvallen? Of hou je het liever graag gezellig door het iets donkerder te maken. Je hebt het zelf in de hand!

Bij Zelfbouwmarkt kies je uit verschillende lamelbreedtes en verschillende houtsoorten en kleuren.
Zo vind je voor elk type interieur een bijpassende jaloezie. Je hebt ook de keuze uit verschillende ladderbanden en de bediening kan handmatig of elektrisch

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Vakmensen in de toonzaal staan vrijblijvend klaar om je verder te helpen met raad en daad.
Gaan we samen op zoek naar de best passende raamdecoratie voor jouw interieur?

Top