Houten badkamermeubel: warmte, sfeer & gezelligheid!

Houten badkamermeubel: scherpe prijzen!

Gaat uw voorkeur ook uit naar een houten badkamermeubel? Dan bent u niet alleen! Houten badkamermeubels zijn bijzonder populair, omdat ze badkamers een warme en gezellige uitstraling geven. Het spreekt voor zich dat u kiest voor een houten badkamermeubel in een houtsoort die ideaal is voor toepassing in vochtige omgevingen.

Bij Zelfbouwmarkt hebt u onder meer de keuze uit fineer eik, fineer notelaar, massief eik of massief vuren. Een mooi afgewerkt badkamermeubel, hout van bijzonder sterke kwaliteit, en een scherpe prijs: in ons assortiment zit ongetwijfeld een houten badkamermeubel dat helemaal past in uw droombadkamer.

Met houten badkamermeubels kunt u alle kanten uit. Verschillende stijlen badkamermeubels, hout in verschillende kleuren en afwerkingen, en accessoires in uiteenlopende materialen: bij Zelfbouwmarkt zijn geen twee modellen hetzelfde. Een strak donker houten badkamermeubel kan voor een mooi accent zorgen in een lichte moderne badkamer.

Of u kiest voor elegante houten badkamermeubels om uw nostalgische, landelijke badkamer compleet te maken. Onze houten badkamermeubels zijn er zowel voor grote als kleine badkamers, én voor elk budget. Ontdek ons scherp geprijsde assortiment vandaag nog op deze website.

 

houten-badkamermeubel-1

Houten badkamermeubel: webshop & toonzaal

Ontdek de kwalitatieve houten badkamermeubels in onze ruime toonzaal. Naast een ruime keuze aan badkamermeubels in uiteenlopende maten en stijlen vindt u er ook alle andere badkamerbenodigdheden.

Meer informatie over uw houten badkamermeubel, of over de inrichting van uw nieuwe badkamer? Bij onze badkamerspecialisten kunt u terecht voor advies op maat. Voor de mooiste badkamermeubels, hout of andere materialen, bent u bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres. Ontdek het vandaag nog op deze website en bezoek zeker onze toonzaal in Ninove.

Top