Henrad radiatoren: ruime keuze, scherpe prijzen!

Kwaliteitsradiatoren Henrad 

Henrad radiatoren behoren tot de meest kwalitatieve radiatoren op de markt. Het bedrijf heeft meer dan dertig jaar ervaring met het maken van radiatoren in alle soorten designs en afmetingen. Elke dag worden er duizenden Henrad radiatoren geproduceerd. De Henrad radiator heeft zijn succes al lang verdiend: hij staat garant voor kwaliteit en gebruiksgemak, zodat u jarenlang onbezorgd kan genieten.

Deze radiatoren zijn er op maat van elke ruimte: het assortiment is zo uitgebreid dat er voor elk wat wils tussen zit.
Voor dergelijke kwaliteit en de talloze keuzemogelijkheden hoef je niet noodzakelijk veel te betalen: het hele jaar door zijn deze radiatoren beschikbaar bij Zelfbouwmarkt aan zeer zachte prijzen!
Henrad radiatoren: elegant design

Kies je voor een ‘traditioneel’ ogende radiator, die een voorzijde met profiel heeft? Of voor het strakke, tijdloze design van een radiator met vlakke voorzijde? Voor een efficiënte handdoekradiator of voor extra krachtige verticale radiatoren? Henrad heeft het allemaal.

Welke van onze Henrad radiatoren je ook kiest, en in welk formaat, hangt af van de ruimte die je wilt verwarmen. De capaciteit die je nodig hebt om je ruimte efficiënt en snel te verwarmen zal vrijblijvend door onze adviseurs berekend worden.
In onze toonzaal geven specialisten advies op maat en maken ze je graag wegwijs doorheen het ruime aanbod Henrad radiatoren.

Top