Hangtoiletten:  scherpe prijzen voor betrouwbare kwaliteit! 

Hang wc: enkele voordelen

Als je een nieuw toilet wilt kopen, maak dan eerst je keuze tussen een hangtoilet of een staand toilet.
Een hang wc is een staaltje technologisch vernuft. De spoelbak, en de reservoir, zijn volledig in de muur weggewerkt. Het hangtoilet zweeft als het ware in de ruimte waardoor het – in tegenstelling tot een staand toilet – een licht en ruimtelijk effect oplevert. Hangende toiletten zijn ook geschikt voor kleinere ruimtes omdat ze minder plaats in beslag nemen. Bovendien passen ze bij elk type badkamer: modern, klassiek, design, trendy,…

Daarnaast is een hang wc bijzonder praktisch. Doordat het hangtoilet de vloer niet raakt, kan de vloer eenvoudig schoongemaakt worden. Het doorspoelen maakt bij een hang wc minder geluid omdat de spoelbak zich achter een wandpaneel bevindt.

Hangtoiletten zijn dé blikvangers in je badkamer en zijn verkrijgbaar in heel wat uitvoeringen, stijlen, designs en modellen.
De hang wc oogt steeds modern, sober en stijlvol.

Sommige modellen zijn in hoogte verstelbaar, en meestal is een hang wc voorzien van een spoelpaneel met twee druktoetsen zodat je eenvoudig water bespaart.

Hangtoilet: functioneel elegant!

Een hang wc biedt vele keuzemogelijkheden: eenvoudig of elegant design, een verkort model voor in een kleine ruimte of het comfort van een hangtoilet met softclose-systeem, met spoelrand of zonder, aangepaste wc-bril,...
Zelfbouwmarkt stelt je graag hang toiletten voor van topmerken zoals Duravit en Villeroy & Boch. Ook beschikken we over ons eigen huismerk: hang wc's van Belbano!

Je kan het aanbod hang wc's (of hang toiletten) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top