Toiletkast, stijlvol onderdeel van de handenwasser!

Toiletkast: aandachtspunten

De onderkast van het toiletmeubel/handenwasser is een belangrijk onderdeel van het toiletmeubel. Het zou je verbazen wat een goed gekozen onderkast & wastafel betekenen voor je toiletruimte. Hoewel je er misschien niet bij stil zou staan, tilt het juiste toiletmeubeltje je toiletruimte echt wel naar een hoger niveau. Je gaat er dus het best niet te licht overheen.

De onderlast en de wastafel hebben een belangrijke functie, maar kunnen ook een bijdrage leveren aan de persoonlijke “touch” van je toiletruimte. Een bpassend toiletmeubel werkt je "wc space" tot in de details af.
Opteer dus voor een toiletmeubel in harmonie met het "toiletinterieur"!

De onderkast van het toiletmeubel heeft als funtie stockeerruimte voor wc-rollen, reinigingsproduct, zeep,...en is beschikbaar in diverse materialen, kleuren, designs & afmetingen 

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van de onderkasten van toiletmeubels, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.


onderkast-handenwasser
Top