Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Haceka

Haceka: badkamers & accessoires

Bij Haceka vind je alle elementen om jouw badkamer volledig naar eigen smaak in te richten. Badkameraccessoires van uitstekende kwaliteit, in verschillende designs. 

De serie Balance van Haceka is een mooie en duurzame serie van badkameraccessoires  voor een meer dan redelijke prijs. De serie is modern met een licht klassieke inslag, en bestaat uit dertien producten.

Balance heeft enkele verrassende ontwerpen, zoals de muurbevestiging in chroom. Het topstuk uit de serie is het ‘combiplanchet’, dat geschikt is voor kleine ruimtes zoals het toilet. Dit planchet combineert een (verkleind) planchet met een uitneembare zeepdispenser en een aparte haak voor toiletrol of gastendoekje. Er zijn slechts twee bevestigingspunten, wat een optimale functionaliteit creëert. Daarnaast bevat de serie een tissuehouder, een dubbele bekerhouder, toiletrolhouder en reserverolhouder.

De serie Mezzo is een zeer uitgebreide serie met kranen, accessoires, badkamermeubels en douchecabines. De vierkante vormgeving creëert een modern design. Verkrijgbaar in chroom glanzend en matte RVS look.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top