Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Grohe

Grohe: kwalitatieve sanitairoplossingen

Het merk GROHE biedt u een assortiment revolutionaire producten die een perfect evenwicht hebben bieden tussen kwaliteit, design en technologie. De combinatie van deze drie vormt de ‘waterfilosofie’ van GROHE die ervoor zorgt dat u altijd opnieuw kunt genieten van mooie producten en een perfecte waterbeleving. Het design van GROHE is sensueel minimalistisch – een combinatie van eenvoud en emotie.

Zelfbouwmarkt biedt u het hele assortiment GROHE- kranen voor de badkamer en alle bijbehorende producten. In verschillende kleuren, in verschillende vormen, voor ieders budget. Dankzij een reeks bijpassende accessoires kan u uw badkamer tot in het kleinste detail uitrusten.

De producten van GROHE sluiten aan bij de groene filosofie van Zelfbouwmarkt: het merk biedt tal van manieren om water en energie te besparen in de badkamer, door middel van spaardouchesspaarknoppen, en ga zo maar door. Bovendien is het merk ook permanent bezig met de ontwikkeling van innovatieve processen om het milieu te beschermen en de beste kwaliteit te leveren.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker even langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top