Grohe toiletten: ruime keuze, scherpe prijzen!

Grohe wc: spoel- en installatiesystemen  

Met meer dan 75 jaar ervaring is Grohe een van de meest toonaangevende merken op het gebied van sanitair. Grohe is gespecialiseerd in kranen en diverse watersystemen.
Wilt u een Grohe wc-oplossing in huis halen? Dan kiest u voor de topkwaliteit inzake spoel- en installatiesystemen.
Grohe maakt zelf geen toiletten, maar staat in voor het optimale gebruiksgemak ervan, de nadruk ligt dus vooral op de spoel- en installatiesystemen van de Grohe hangtoilet.
Wc-packs van Grohe richten zich niet op totaalpakketten met toiletpot, maar enkel op het spoelreservoir en bedieningspaneel, zo behoort een staand Grohe toilet bijvoorbeeld niet tot de mogelijkheden.

 


Grohe-3

Grohe toilet: topmerk-topkwaliteit

Vindt u een zo stil mogelijke spoeling belangrijk voor uw hang wc? Grohe Whisper® is standaard voorzien bij alle Grohe installatiesystemen en zorgt voor een bijzonder stille afvoer. Duurzaamheid en zuinigheid staan bij een hangtoilet van Grohe eveneens hoog op de agenda. Voor uw Grohe wc bestaat er een ruime keuze bedieningspanelen die uitgerust zijn met de EcoJoyTM technologie.

Alle bedieningspanelen voor het Grohe hangtoilet bieden de mogelijkheid om de hoeveelheid water per spoeling zelf te bepalen: met meerdere knoppen, of een knop met een start/stop-functie. Niet alleen over het gebruiksgemak, maar ook over de eenvoudige installatie van uw Grohe toilet is zorgvuldig nagedacht. De Rapid SL installatiesystemen voor het Grohe toilet zijn voorzien van het QuickFix®-systeem dat de installatie vergemakkelijkt.

Wilt u het comfort van  Grohe wc-oplossingen (voor Grohe hangtoilet) zelf in huis halen? Ontdek dan de scherpe prijzen en het ruime aanbod van Zelfbouwmarkt. Uw Grohe wc-installatiesysteem vind je eenvoudig via onze website.
Meer informatie krijg je van de badkamerspecialisten in onze toonzaal, waar u de mogelijkheden voor uw Grohe hang wc van dichtbij kunt ontdekken. Breng daarom zeker een vrijblijvend bezoek aan onze toonzaal in Ninove.

Top