Goedkope tegels: ruime keuze, de scherpste prijzen!


Goedkope tegels van topkwaliteit!

Vaak wordt goedkoop geassocieerd met een inferieure kwaliteit.
Dit is zeker niet altijd het geval, want we beschikken over goedkope tegels aan een zeer goede kwaliteit.
Door onze aankooppolitiek van zeer grote hoeveelheden bij onze leveranciers (en het elimineren van andere tussenschakels) kunnen we de prijs goed drukken en ook kwalitatieve tegels aanbieden conform elkeen zijn/haar budget.

In het aanbod goedkope tegels:
- Vloertegels
- Wandtegels
- Terrastegels
- Garagetegels
- Badkamertegels
- Keukentegels
-...

Naast bovengenoemde tegels, vind je deze ook in verschillende afmetingen, stijlen, designs,...terug.
Ook lijmen, voegsels en alle andere benodigde accessoires zijn beschikbaar en klantvriendelijke prijzen.


Budgetvriendelijke tegels & outlet tegels

Prijzen van tegels kunnen heel erg verschillen.
Als je opteert voor de klassiekers uit het tegelassortiment, dan heb je gegarandeerd een zeer correcte en goedkopere prijs dan wanneer je de laatste nieuwe tegeltrends verkiest. Trends & innovaties, dat betaalt men steeds ietsje duurder.

Dagelijks staan tal van tegels in promotie, we raden je daarom graag aan op regelmatige basis onze folders, website, sociale media en andere kanalen te bekijken.
De tegel van de maand staat gedurende een folderperiode (3 à 4 weken) eenmalig aan sterk verminderde prijs geafficheerd.

Loten tegels: outlet tegels

Tegels die uit het assortiment verdwijnen, stockopruimingen, aankoop van verschillende containers: dit zijn activiteiten die regelmatig voorkomen en waar jij voordeel uit kan halen. Deze tegels staan dan aan echte bodemprijzen in de outlet store!

Je kan het aanbod goedkope tegels snel en eenvoudig ontdekken op onze webshop!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, tegelspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


Top