Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Glazen deuren standaardmaten

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 136 resultaten!

Glazen deuren: ruime keuze, dé eye-catcher in jouw interieur!

Glazen deur: voordelen

Glazen binnendeuren zijn dé blikvanger in een interieur. Ze zijn mooi en stijlvol en passen zowel in een klassieke als moderne woning. Glazen deuren hebben het optisch effect meer ruimte te creëren en ze zorgen ook voor een zonniger, aangenaam interieur.

Voordelen:

1. Met een glazen deur is er overal licht

Glazen deuren zorgen voor een heldere, lichte woning. Het licht dringt door tot diep in uw woning, en creëert die extra touch van ruimtelijkheid.
Geen zin in inkijk? Dan kies je voor matte glazen deuren. Zo boet je niets in aan je privacy.

2. Een glazen deur: wonen in stijl

Glazen deuren geven meteen een aparte stijl. Ze weerspiegelen een tijdloos design en geven de woning onmiddellijk een bepaalde trendy uitstraling.

3. Glazen deuren: een veilige keuze

Glazen deuren worden altijd uit gehard glas gemaakt, dit staat voor degelijk en duurzaam. Dat glas biedt vijf keer meer weerstand dan gewoon glas. Als het toch zou breken, dan valt het in kleine, en dus ongevaarlijke, stukjes uiteen.
Alle afmetingen, vormen en combinaties met andere materialen zijn mogelijk.

4. Gebruiksvriendelijke deuren

Deuren in glas zijn tijdloos en je hebt er jarenlang plezier van. Ze kunnen beter tegen vocht dan hun houten tegenhangers, en het onderhoud is eenvoudig, net zoals uw ramen ...

Toepassingen 

We maken een onderscheid tussen gezandstraald glas en gezuurd glas. Gezuurd glas krijgt in de fabriek een acidebehandeling, waardoor het een doorschijnende en zijdezachte uitstraling krijgt. Het is makkelijk te onderhouden door de beschermende coating. En bovendien zijn er minder vingerafdrukken op te zien. Nadeel is dan wel dat motieven en tekeningen niet mogelijk zijn bij gezuurd glas. Er zijn wel gradatiemogelijkheden: klaar glas, klaar glas met verzuurde patronen, volledig verzuurd glas, verzuurd met strepen…

Glazen deur: maatwerk

Voor afmetingen buiten de standaardmaten van de glazen deuren, bieden we ook de mogelijkheid glasdeuren op maat te bestellen. De levertermijn zal hierbij afhangen van de gevraagde toepassingen en accessoires (toebehoren). Raadpleeg hiervoor onze adviseurs in de toonzaal!

Je kan het aanbod glazen deuren snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


glazen-deur

glazen-deur-prijs

glazen-deur-maatwerk
Top