Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Geberit

Geberit: kwalitatieve badkamerconcepten

Geberit: innovatief en degelijk

Geberit heeft een breed assortiment innovatieve oplossingen voor alle sanitaire toepassingen. De merkproducten van Geberit worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, lange levensduur en eenvoudige montage. Eenmaal geplaatst, worden veel Geberit-producten onzichtbaar voor de gebruiker. Geplaatst in een muur of voorwand, in de vloer of chape, vervullen ze dankzij hun superieure kwaliteit en hun betrouwbaarheid hun taak gedurende vele tientallen jaren lang.

Met hun innovatieve systeemoplossingen op het vlak van sanitaire systemen en leidingsystemen, zet Geberit telkens opnieuw nieuwe trends.

Voorbeeld 1:  innovatieve wandafvoer voor inloopdouche
Inloopdouches zijn tegenwoordig enorm populair. Vaak is de waterafvoer in de vloer een visueel storend object en de installatie ervan behoorlijk ingewikkeld. Geberit biedt de ideale oplossing: het nieuwe, innovatieve douche-element voor inloopdouches integreert de afloop in de wand. Dit creëert niet alleen een optisch beter effect, maar is ook veel makkelijker te installeren.

Voorbeeld 2: douche-element met bekroond design
Het Geberit douche-element werd de prijs ”If Product Design Award 2010” toegekend, een internationaal kwaliteitszegel voor goed design. Het douche-element omvat een verfijnd dichtingssysteem dat de dichtheid jarenlang waarborgt. Deze constructie is langdurig bestand tegen druk en verhindert barsten en waterschade. De afwatering gebeurt ook op veilige wijze. Het afvoergarnituur kan 0,85 l per seconde opvangen.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top