Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Duravit

Duravit badkameroplossingen

Een combinatie van topdesign, aandacht voor het milieu, hoogwaardige kwaliteit en innovatie: geen wonder dat Zelfbouwmarkt is gevallen voor de charmes van D-Code van Duravit. Met hun badkamerproducten wordt uw badkamer een plek om te ontspannen, u op te frissen, u goed te voelen.

Design en functionaliteit gaan hand in hand

Met hun unieke mix van esthetiek en functionaliteit, bieden de badkamerproducten zoals toiletten van Duravit u dat beetje meer – dat gedroomde extraatje dat uw leven comfortabeler maakt. En hoe belangrijk is het niet dat we ons goed voelen in onze badkamer, een plek waar we meerdere keer per dag flink wat tijd doorbrengen?

Duravit werkt samen met de beste ontwerpers, specialisten met een sterke reputatie en een fijne neus voor vormgeving. Deze vormgeving gaat evenwel nooit ten koste van de functionaliteit: geen ‘design om het design’.

Een badkamer als een permanente vakantie

Volgens Duravit moet een badkamer een soort van permanent vakantieoord zijn, waar u - zelfs meerdere keren per dag – naar ontsnapt voor een minibreak. Met Duravit wordt uw badkamer dus “the place to be” – of liever, “the place to feel good”.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt badkameraanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker even langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top