Duravit wc: innovatief, stijlvol & scherpe prijzen!

Duravit toilet: elegant & functioneel!

Badkamermerk Duravit kan terugplooien op een rijke traditie en staat al decennialang garant voor kwaliteit en innovatie.
Elke Duravit wc is een unieke combinatie van functionaliteit, technisch vernuft, gebruiksgemak & stijlvolle/trendy vormgeving.

Er is een Duravit toilet voor elke stijl & smaak, en dankzij de continue aantrekkelijke promoties van Zelfbouwmarkt, is er ook voor elk budget een wc-op-maat.
Het aanbod Duravit wc's is zeer divers, verschillende groottes, stijlen, designs en functionaliteiten zijn beschikbaar, dit zowel voor staande toiletten als voor hang wc’s van Duravit.

 

Duravit wc: style & standing 

Een dagelijks gebruiksobject zoals een toilet dient toch aan een aantal vereisten te voldoen: duurzaamheid & kwaliteit zijn absolute vereisten, maar ook het design is zeer belangrijk bij een object dat je elke dag "ontmoet".

De Duravit wc's spelen daar perfect op in en voldoen aan al deze vereisten!
De verschillende productlijnen van Duravit hebben elk hun eigen uitstraling & karakteristieken.
Elke productlijn herbergt steeds één of meer Duravit wc’s, maar ook een bijpassend assortiment baden, wastafels en accessoires.

Duravit zet, naast een elegant design & topkwaliteit, ook in op ecologie en duurzaamheid, zodat een Duravit wc een verantwoorde "groene" keuze wordt.

Je kan het aanbod Duravit toiletten snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.duravit-wc-2
Top