Duravit Sensowash: zoveel meer dan een toilet

duravit-sensowash-1

Duravit Sensowash: de douche-wc

Wat begon in Japan, krijgt nu overal ter wereld meer aanhangers. De “douche-wc” kan dan ook niet in ons assortiment toiletten ontbreken.
Er is niets zo hygiënisch en verfrissend als reinigen met water, ook na het toiletbezoek. Daarom heeft Duravit zich op dit segment toegespitst. Als innovatief merk konden ze natuurlijk niet achterblijven. 

Zo werd Sensowash geboren! Sensowash staat voor totaal nieuwe douche-wc zittingen. Het is niet alleen zeer functioneel, maar ook met design en comfort werd rekening gehouden. De Sensowash E is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en voldoet aan de Europese normen. Het toilet werd gekeurd door Belgaqua en is dus volledig veilig. Het toilet beschikt overigens over 4 terugslagkleppen. Zelfbouwmarkt biedt de Sensowach douche-wc zitting aan voor de modellen DuraStyle en Stark 3.

Een heerlijk verwarmde zitting zorgt ervoor dat je nooit geen koude billen meer hebt. Met de afstandsbediening kan je gebruik maken van de vele functies van het toilet. 

De wc’s zijn op-en-top hygiënisch zowel voor de gebruikers als voor het toilet zelf. Door de rimless technologie is er een innovatieve watergeleiding mogelijk. Het water stroomt krachtig en symmetrisch in de pot. De rand is open en dus zeer eenvoudig om proper te maken.

Kom gerust de Sensowash eens testen in onze toonzaal! 

Top