Douchecabines: voor-en nadelen

Douchecabines: ruime keuze, vele opties!

De douche is zonder twijfel één van de belangrijkste onderdelen van uw badkamer geworden. Of je uw douchecabine nu tot de eyecatcher van de ruimte wilt maken of hem juist een subtiele rol wenst toe te kennen, de mogelijkheden zijn legio!

Bij Zelfbouwmarkt ben je in alle geval aan het juiste adres. Een douchecabine biedt de ideale combinatie van efficiëntie en comfort.

Dat er in douchecabines ruimte is voor luxe, en dat tegen betaalbare prijzen, ontdek je vast en zeker in ons uitgebreid aanbod.

Voordelen douchecabines:

- Verschillende vormen & groottes beschikbaar, dus voor elk type badkamer een oplossing
- Vele mogelijkheden: zijdelingse sproeiers, een regendouche, extra opties,..
- Verschillende soorten, maten, stijlen: van minimalistisch design tot extravagante luxe
- Vrijheid: je kan ze op elke plek in de badkamer monteren
- Spatvrij: de douchedeuren sluiten de natte ruimte volledig af
- Keuze tussen géén, een gelijkvloerse of verhoogde douchebak

Wanneer je beslist een douche te plaatsen, heb je de keuze uit een douchecabine of een inloopdouche. Inloopdouches zijn heel populair, maar de installatie ervan is complexer dan die van een douchecabine en je moet met heel wat dingen rekening houden om de waterdichtheid van het geheel te garanderen.

Is een inloopdouche geen optie, opteer dan voor een complete douchecabine of stel zelf je douchecabine samen met een douchebak, douchewanden en kranen naar keuze.

Bij een complete douchecabine zijn alle opties meteen ingebouwd. Van zijdelingse waterjets en massagestralen tot een ingebouwde radio: je kiest zelf het niveau van luxe en comfort in uw douchecabine.

douchecabine-1

douchecabine-2

douchecabine-3


Douchecabines: scherpe prijzen voor topkwaliteit!

Zelfbouwmarkt beschikt over een ruim aanbod douchecabines met verschillende afmetingen, vormen, groottes, stijlen en designs.
We garanderen scherpe prijzen op kwalitatieve topmerken én uiteraard onklopbare prijzen op douchecabines van onze exclusieve merken.

Je kan het aanbod douchecabines snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte op maat behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top