Douchebakken: ruime keuze aan scherpe prijzen!

Douchebak: aandachtspunten

Ben je op zoek naar de perfecte douchebak voor jouw badkamer? Dan heb je heel wat opties. Kies je voor een complete douchecabine waarin de douchebak meteen inbegrepen zit? Bij een douchecabine met douchebak zijn heel wat luxueuze opties beschikbaar, zoals zijdelingse sproeiers, een zitje, enz.

Maar ook met de combinatie van een douchebak en een douchewand kan je alle kanten uit. Je kiest dan zelf een douchebak op maat en stelt zelf je douche samen: met douchewanden en tegels of wandpanelen naar keuze, een handsproeier of zelfs een regendouche. Ook douchebakken op maat zijn beschikbaar!

Douchebakken zijn er in verschillende materialen. Meestal worden ze gemaakt uit composiet met gelcoat of acryl. Vooral acryl douchebakken worden steeds populairder. De reden daarvoor is hun gladde en aangename oppervlak, dat niet alleen voor comfort zorgt maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk is.

Met een douchebak uit acryl kies je voor een duurzaam materiaal dat bovendien mooi oogt. Een ruime keuze douchebakken in verschillende stijlen, kleuren, designs en maten is bij Zelfbouwmarkt beschikbaar en dit tegen bijzonder scherpe prijzen.


douchebak-1

douchebak-2

Douchebakken: webshop of showroom?

Zoek je een douchebak? En wil je ons assortiment douchebakken eenvoudig ontdekken en vergelijken? Dit kan via onze website, waar je alle nodige info kan vinden per douchebak
Heb je een passende douchebak gevonden, maar wil je die eerst eens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze toonzaal in Ninove. Je vindt er een ruime keuze douchebakken en krijgt er van onze badkamerspecialisten advies op maat.

Kies je voor een douchecabine met ingebouwde douchebak op maat? Ook dan ben je bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres voor scherp geprijsde kwaliteit.

Top