Novellini douches: topmerk, topkwaliteit aan scherpe prijzen!

Douche Novellini: elegant design!

Novellini heeft al een halve eeuw ervaring met het maken van douches en baden. Met een Novellini douche bent u dus zeker van kwaliteit en vakmanschap. Novellini ontwerpt en produceert zowel inbouwbaden als badwanden. Dat doet het bedrijf met oog voor design en functionaliteit.

Wilt u een kwalitatieve en elegante doucheNovellini heeft zeker een douche op maat van uw wensen. Dankzij het unieke concept van Zelfbouwmarkt haalt u een stijlvolle Novellini douchecabine tegen een zachte prijs in huis.

Novellini beschikt over een modern productieproces dat niet alleen gericht is op kwaliteit en design, maar ook op duurzaamheid. Elke Novellini douche wordt zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd: schadelijke stoffen worden vermeden en om dat mogelijk te maken zet het bedrijf in op innovatieve productiemethodes. Zo is de keuze voor een Novellini doucheartikel altijd een keuze voor duurzaamheid.

Zelfbouwmarkt heeft de volgende producten van Novellini in aanbod:
- Badwanden
- Inbouwbaden
- Douchedeuren
- Onderhoudsproducten


douche-novellini

douche-novellini-1

Novellini douches bij Zelfbouwmarkt

Hebt u een douchecabine van Novellini gevonden die helemaal op zijn plaats zou zijn in uw badkamer? Kom deze dan van dichtbij bekijken in onze showroom in Ninove. U krijgt er van onze badkamerspecialisten advies op maat over de Novellini douche van uw keuze.

Top