Douches: luxe & design aan scherpe prijzen!

Douche: ontspannen in luxe

Droomt u van een stijlvolle design douche maar bent u bang voor het prijskaartje dat daaraan verbonden is? Bij Zelfbouwmarkt ontdekt u dat de kwaliteit van een design douche helemaal niet duur hoeft te zijn.

In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker een moderne douche die perfect in uw droombadkamer past. Dankzij ons unieke concept kunnen wij u het hele jaar door interessante promoties aanbieden op onze luxe douches. Ontdek het vandaag nog op deze website of in onze toonzaal in Ninove.

Bij een design douche worden kwaliteit en functionaliteit als vanzelfsprekend beschouwd, terwijl het resultaat vooral in het oog springt door zijn originele uitstraling. De mogelijkheden van design douches zijn eindeloos: van minimalistisch tot extravagant, van retro tot modern.

Of wat dacht u van de luxe en het comfort van een dubbele douche? Met twee aparte douchekoppen kunnen u en uw partner in alle rust samen douchen. In een ruime badkamer kan een dubbele douche een mooie design blikvanger vormen.

douche-design-1

douche-design-2


Douches: esthetisch design

Een design douche is vaak een luxe douche. U hebt de keuze uit talrijke systemen met bijvoorbeeld een regendouche, zijdelingse sproeiers, sfeerverlichting of zelfs een ingebouwde muziekspeler. Bij de keuze van uw design douche kiest u zelf de luxe voor uw ontspannende badkamermomenten.

Wilt u de luxe van een design douche aan een zachte prijs in huis halen? Ontdek dan vandaag nog het gamma design douches van Zelfbouwmarkt. U vindt er talrijke moderne douches van topmerken én van ons eigen huismerk.

Hulp nodig bij de keuze van uw design douche of dubbele douche? Vraag dan raad aan de badkamerspecialisten in onze toonzaal. Uw design douche bekijkt u ook online op deze website.

Top