Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Decosol

Decosol: rol-en vouwgordijnen

Decosol rolgordijnen zijn tegelijkertijd klassiek en modern en vormen een meerwaarde voor iedere ruimte en voor ieder interieur.

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in twee versies: daglicht-rolgordijnen, die niet doorzichtig, maar wel lichtdoorlatend zijn en isolerend. In het laatste geval ligt er aan één kant een dun laagje aluminium op de stof, waardoor u de kamer volledig kunt verduisteren. Bovendien bespaart u hiermee flink wat energie! 

De rolgordijnen van Decosol zijn te krijgen in een isolerende versie: dit zijn verduisterende rolgordijnen die geen licht doorlaten. Aan de zijkanten loopt het rolgordijn door een rail.

Bij Zelfbouwmarkt kan u het volledige assortiment van Decosol terugvinden waarvan de meeste gordijnen ook op stock direct beschikbaar zijn in talrijke kleuren! Kom vlug een kijkje nemen in onze winkel in Ninove. Indien de gordijnen van Decosol met standaardmaten niet passen in uw woning, dan kunnen wij voor u gordijnen op maat maken, die eventueel zelfs door ons kunnen geplaatst worden.

Dit merk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt raamdecoratie-aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker even langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top