Goedkope badkamers? Een badkamer voor elk budget!Stijlvolle goedkope badkamers

De zoektocht naar goedkope badkamers wordt vaak – onterecht – als een onmogelijke opgave beschouwd. Met een ruim aanbod kwaliteitsvolle budget badkamers bewijst Zelfbouwmarkt het tegendeel. Er is voor elk budget een gepaste badkamer, ook met de nodige stijlvolle, design en functionele karakteristieken.

De prijzen voor badkamers kunnen sterk verschillen, dat heeft vooral te maken met de keuze voor bepaalde materialen, en luxueuze extraatjes. ALs je een betaalbare en toch stijlvolle badkamer wenst, richt je dan in eerste instantie op de essentiële basisonderdelen zoals een bad, een douche, een wc en een badkamermeubel met wastafel.

Bij Zelfbouwmarkt kan je met een beperkt budget een designvolle en trendy badkamer samenstellen, dit omdat vele artikels op zeer regelmatige basis in promotie staan!

Topmerken zoals AllibertDuravitGeberit, Hansgrohe, Villeroy & Boch en Grohe krijgen uiteraard ook hun plaatsje in ons badkamer aanbod, en dit aan onklopbare prijzen!

Daarnaast beschikken we ook over een modulaire badkamerreeks waarbij je zelf uw eigen badkamer kan samenstellen. Er zijn méér dan 500 combinaties mogelijk en dit aan bijzonder competitieve prijzen.

Een complete badkamer samenstellen volgens jouw budget is dus perfect mogelijk, ook omdat badkamertegels, badkameraccessoires,...ook allemaal in de toonzaal aanwezig zijn, evenaans aan scherpe prijsjes!


Badkamers volgens jouw budget: online en in de toonzaal!

Op continue basis organiseren we verschillende voordeelacties op verschillende type badkamers. Het hele jaar door zijn er dus koopjes terug te vinden in de badkamer toonzaal! Ook op de website zal je deze promoties eenvoudig kunnen terugvinden in onze maandfolder!

In de showroom krijg je van onze ervaren badkamerspecialisten advies op maat voor het samenstellen van uw badkamer op maat volgens jouw vooropgesteld budget. Zij maken je graag wegwijs in onze vele badkamer aanbiedingen. 

Ongeacht het budget pogen we voor elkeen een badkamer samen te stellen die betaalbaar, mooi, stijlvol en kwalitatief is. Onze adviseurs maken je graag wegwijs in dit uitgebreid assortiment! Een prijsofferte op maat is zeker mogelijk, de adviseurs stellen deze graag op en lichten ze in detail toe.
Kom dus gerust een kijkje nemen in onze toonzaal en vraag er zeker meer informatie!

Top