Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe
Boss-Paints

Boss-Paints: kwaliteitsverf

Boss Paints staat voor verf met verbeelding, tevens is het een Belgisch familiebedrijf met geschiedenis. De kwalitatieve producten en de lange bedrijfsgeschiedenis hebben het merk tot een autoriteit op het gebied van verf gemaakt. Het merk is gekend bij vele doe-het-zelvers.

De bedrijfsactiviteiten zijn geworteld in een diepe waardering voor mens en milieu. We zijn ervan overtuigd dat dit de kern is van duurzaam ondernemen. We willen deze boodschap ook graag uitdragen en daarom bundelen we onze krachten met 4 structurele partners: Bond Zonder Naam, Natuurpunt, Victor & Youca.

Het assortiment van Boss Paints biedt voor elk wat wils.

Verf van topkwaliteit

Kies uit ons palet van binnenmuurverf, gevelverf, lakken, houtveredeling … Vul aan met een reeks ‘problem solvers’, speciaal ontwikkelde verf voor problematische ondergronden, bv. vocht of barsten.

Kleurcollecties

Boss paints ontwerpt eigen kleurcollecties zoals We Are Colour en Trendkleuren. Van klassiek, over natuurlijk en actueel, tot trendy.

Decoratieve technieken

Binnen het verfgamma een troef van Boss paints. Decoratieve effecten geven aan een interieur een persoonlijke toets. Boss paints heeft al meer dan 20 verschillende decoratieve technieken ontwikkeld en volgt de nieuwste trends op de voet.

Verftoebehoren, wand-, plafond- en vloerbekleding

We bieden een ruim assortiment aan producten van topleveranciers of eigen Boss-huismerken: van tape tot borstel, van vlies tot vinyl.

Bij Zelfbouwmarkt hebben we intern kleurenadviseurs, ze assisteren je op professionele wijze bij de keuze van je kleurencombinaties.
Boss Paints, een absoluut topmerk is een vaste waarde binnen het Zelfbouwmarkt aanbod én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt.
Kom dus zeker eens langs in de showroom en overleg met/consulteer er de verfadviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top