Thys binnendeuren: de beste prijs-kwaliteit.

Thys binnendeuren: een familiebedrijf

Group Thys is een productiebedrijf actief in volgende sectoren: binnendeuren, vloeren, plafondpanelen & keukens. Group Thys is vooral gekend als een erkend en sterk gewaardeerde deurenfabrikant. Het is een familiebedrijf, ondertussen alweer toe aan de derde generatie. Bij Group Thys zijn momenteel 120 mensen aan de slag. Ondertussen is Group Thys uitgegroeid van traditionele houthandel naar fabrikant en verdeler van niet alleen deuren, maar dus ook van vloeren en van keukens. 

Thys staat voor kwalitatieve en betaalbare binnendeuren, met een zeer gevarieerd aanbodhouten deuren (verschillende houtsoorten), verfdeurenschuifdeuren glazen deuren. Al deze binnendeuren zijn beschikbaar in diverse stijlen en kleuren, met meerdere types van afwerking en in talloze afmetingen!

Ontdek het aanbod binnendeuren

Thys binnendeuren: 9 voordelen

  1. Thys binnendeuren zijn steeds direct klaar om te plaatsen, de deuren zijn bovendien zeer gebruiksvriendelijk
  2. Opmerkelijk is ook het zeer ruime aanbod van Thys binnendeuren: binnendeuren in standaardmaten, glazen deuren, schuifdeuren, steel look deuren, ...
  3. Bovendien biedt Thys dé beste prijs- kwaliteitsverhouding
  4. Veiligheid speelt eveneens een belangrijke rol binnen het aanbod van Thys binnendeuren. Zo zijn sommige (houten) deurbladen die Thys aanbiedt brandwerend.
  5. Binnendeuren van Thys zijn meestal een compleet pakket en eenvoudig te installeren. Alleen de deurklink dien je apart bij te bestellen.
  6. Innovatiedrang om producten te perfectioneren en gericht af te stemmen op de marktvraag.
  7. Sterk Belgisch merk
  8. Duurzaamheid (PEFC-certificaat), te betalen via ecocheques
  9. Garantieperiode van 10 jaar voor sommige producten
Bekijk het aanbod binnendeuren
Thys binnendeuren Uran
Top