Betontegels: trendy tegels aan de scherpste prijzen!

Betontegel: elegant design

Betontegels zijn een meer dan waardig alternatief voor keramische tegels. Ze ogen heel strak en zijn beschikbaar in diverse afmetingen en designs.
Je ziet ze vaak terug op een terras of een tuinpad maar ook binnenshuis wordt de betontegel steeds populairder.
Met zijn industriële look past die perfect in lofts of moderne interieurs.
Betontegels ademen heel wat warmte en sfeer uit, ze zien er net hetzelfde uit als een gegoten polybeton vloer maar zijn wel onderscheidbaar door hun zichtbare voegen. 


Betontegels: voordelen

  • Beschikbaar in verschillende maten & kleuren
  • Uiterst geschikt voor grote oppervlakken
  • Perfecte akoestische en thermische isolatie: de warmte/koelte wordt opgeslagen in de vloer
  • Pok voor ruimtes waar vetten of chemische producten aanwezig zijn (bv.de garage)
  • Ideale terrastegel: perfecte dikte, hoge draagkracht en zeer sterk. Ze zijn zo sterk dat je betontegels tevens kan gebruiken als oprittegel.
  • Enkele nadelen: duurder dan keramische tegels, vertonen makkelijker scheurtjes, te combineren met vloerverwarming mits enkele extra werkzaamheden

Je kan het aanbod betontegels snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, tegelspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een vrijblijvende prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


Betonlook tegels: dé trend!

Een keramische tegel geïnspireerd op een standaard betonvloer, dat is de betonlook tegel! Deze betonlook tegel is wel minder dik, maar is veel goedkoper en beschikbaar in vele afmetingen, kleuren & designs.

Ontdek via deze link meer over de tegels met betonlook!

Top