Betonlook tegels: ruime keuze, dé scherpste prijzen!

Betonlook tegels: dé trend!

Een keramische tegel geïnspireerd op een standaard betonvloer, dat is de betonlook tegel! Het karakter van een betonlook tegel past perfect bij een industrieel, modern en strak interieur. Binnen een landelijke en warm interieur versterken betonlook tegels het contrast en tillen de ruimte daardoor naar een decoratief hoger niveau!c
Betonlook tegels geven een stoer en strak karakter aan je interieur. 

De steeds groeiende technologische (print)kracht inzake keramische tegels, maakt dat het tijdloze karakter en de subtiele kleur van een echte betonvloer tot in detail geïmiteerd kan worden.

Deze betonlook tegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, en wat betreft kleur is het evident dat vooral grijs en antraciet de koplopers zijn, maar toch zien we ook warme natuurtinten zoals bruin, koper of beige steeds meer kop opsteken!

Betonlook tegels kunnen perfect gelegd worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer, maar voor douchevloeren is de keramische tegel zeker een optie.

Doordat het keramische tegels zijn, zijn ze zelfs geschikt voor buiten. Indien gewenst kan je dus je industriële, modernistische interieur doortrekken naar je terras!
Betonlook tegel: voordelen

De voordelen op een rij:

  • Combineerbaar met vloerverwarming
  • Kan zowel binnen als buiten worden gelegd
  • Ook voor in vochtige ruimtes
  • Makkelijk in onderhoud
  • Zeer duurzaam
  • Verschillende afmetingen & kleuren 
  • Vuur-, kras- en slijtbestendig

Je kan het aanbod betonlook tegels snel en eenvoudig ontdekken op onze webshop.

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, tegelspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top