Handdoeken & washandjes

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 97 resultaten!

Handdoeken & washandjes: vele afmetingen, materialen, motieven & kleuren!

Handdoek-washandje: aandachtspunten

Een zéér ruim aanbod badhandoeken & washandjes is beschikbaar in verschillende kleuren, materialen, afmetingen en motieven.

Je handdoek & washandje dienen van een bepaalde kwaliteit te zijn, want door de vele wasbeurten dienen ze nog steeds zijdezacht aan te voelen!

Deze handdoeken zijn gemaakt uit 100% katoen, katoen neemt veel vocht op, het is dus de ideale stof voor zowel badhanddoeken als washandjes.

Het katoen pluist bovendien niet, waardoor het de ideale oplossing is voor iedereen met een gevoelige huid of allergieën.

Vaak zijn handdoeken compatibel met washandjes: dit houdt in dat je vaak dezelfde handdoeken en washandjes vindt met identieke kleur, motief, stof,...Wie graag kleuren & motieven mengt heeft overschot van keuze!

Opteer voor een handdoeken & washandjes in lijn met je wc/badkamerstijl en in harmonie met alle andere toilet-en/of badkamerelementen.

Met de juiste badkameraccessoires creëer je in geen tijd een unieke en gepersonaliseerde sfeer in uw badkamer.
Badkameraccessoires toveren uw badkamer snel om in een fijne, ordentelijke & aangename plaats om te vertoeven.

Badkameraccessoires zijn vaak vrij functioneel, maar met hun speciale vorm, design en kleur scheppen ze veel sfeer. Zo vormen ze de ideale aanvulling op je bad, douche, lavabo, badkamermeubel of toilet.

Bij Zelfbouwmarkt heb je een zeer ruime keuze badkameraccessoires, waarin verschillende topmerken vertegenwoordigd zijn: Aquanova, Zack, Wenko en AllibertDesign, klassiek of retro, voor elk wat wils en binnen ieders budget.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze handdoeken & washandjes.
Ook online kan je in de webshop dit ruim aanbod consulteren!

handdoek

washandje

handdoek-aquanova
Top