Badkamertegels - laat je inspireren door Zelfbouwmarkt

Een badkamer hoort gezellig te zijn. Een plaats waar je helemaal tot rust komt. Met de juiste badkamertegels maak je van je badkamer een heuse privé-wellness. Uiteraard is het in de badkamer redelijk vochtig. Ga dus voor vloerbekleding die bestand is tegen vocht én liefst ook met een antislip eigenschap. Dan zeg je helemaal "bye bye" tegen het uitglijden in je badkamer na een douche of bad.

 

Naar welk type badkamertegel ben je op zoek?

Wist je dat?

Vloertegels ook steeds als wandtegel kunnen gebruikt worden? Trek je vloertegel door op de muur en maak je badkamer optisch groter!

 

Waarom je badkamertegels aankopen bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt bieden we jou een groot assortiment tegels voor in de badkamer aan. Onze tegels zijn van hoge kwaliteit en worden door onze product managers voor jou geselecteerd op bekende buitenlandse tegelbeurzen. Dankzij onze eigen import kunnen we ook de prijzen drukken. Hierdoor krijg je als klant steeds de beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze grote toonzaal bevat een heuse "tegel-afdeling". Hier worden alle tegels netjes gepresenteerd. Het loont dus zeker de moeite om eens langs te komen in onze showroom. Op deze manier kan je je nieuwe tegels niet alleen in het echt zien, maar ook voelen. Dankzij onze grote stock, neem je ze ook meteen na je bezoek gewoon mee naar huis. Handig toch? 

Bestel je liever online? Bekijk dan snel het totaal aanbod badkamertegels op onze webshop. Hier kan je kiezen voor levering aan huis of afhaling in ons afhaalmagazijn. 

Voor vragen kan je steeds terecht bij onze klantenservice of bij onze tegeladviseurs in de toonzaal. Allemaal specialisten in hun vak die je graag met raad en daad bijstaan om jou te helpen de beste keuze te maken voor jouw badkamer. 

Maak een afspraak met onze tegel-experten
Bekijk het assortiment vloertegels
Top