Badkamers Van Heck: stijlvol, esthetisch & praktisch design!

Een landelijk karakter, ook in je badkamer!

Van Heck badkamers zijn al jaren een gevestigde waarde als het op landelijke badkamers aankomt. Deze badkamers en badkamermeubels in landelijke stijl zijn ook bij Zelfbouwmarkt te verkrijgen. 

De landelijke badmeubels zijn er in allerlei afmetingen, designs, kleuren en uitvoeringen en zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Dit zorgt voor de unieke "Long Island"-stijl.

De badmeubels zijn voorzien van keramische kommen. De wastafels van de badmeubels zijn van hardsteen, terrazzo of keramiek. Elke wastafel en badkamermeubel zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kan je makkelijk je badkamermeubel afstemmen op de kleuren van je badkamer. Om de badkamermeubels helemaal af te maken kan je bovendien nog de bijpassende kranen toevoegen.

Koop nu een Van Heck badkamermeubel in de authentieke, landelijke stijl bij Zelfbouwmarkt.

Kom vrijblijvend een bezoekje brengen aan onze ruime showroom en vraag er onze adviseurs gerust naar meer informatie, ze helpen je graag verder!
Als officeel verdeler van de gerommeerde Van Heck badkamers gaan we samen op zoek naar het voor jou geknipte badkamermeubel!

Top