Badkamerinrichting: stijlvol, praktisch & gezellig design!

Badkamer: inrichten en indelen

De badkamerinrichting is van essentieel belang, dit dien je vooraf goed overdacht te hebben, liefst met een badkamerspecialist.
De ideale badkamerinrichting zorgt ervoor dat je badkamer jouw oase van rust & genot wordt!
Maar hier komt heel wat bij kijken: de badkamerindeling goed uittekenen, rekening houden met de beschikbare ruimte en de aanwezige voorzieningen (waterleiding, elektriciteit, enzovoort), implementatie van het badkamermeubel, de douche, het bad, het sanitair,...

Naast het functionele aspect hoort bij de badkamerinrichting ook het bepalen van bepaalde materialenkleuren en stijlen. Deze weerspiegelen de uitstraling en sfeer van uw badkamer.

De aankleding van de badkamer met badkameraccessoires is de finale fase in de badkamerinirchtig.

De badkamerinrichting hangt dus vooral af van wat je van de badkamer zelf verwacht.
Moet er alleen een douche zijn of ook een bad? Moet bij de badkamerindeling rekening gehouden worden met een toilet, of komt deze in een aparte ruimte te staan? Heb je bij de badkamerinrichting ruimte over voor extra luxe, zoals een saunacabine of wil je eerder een louter functionele en sobere badkamer?

Raadpleeg zeker onze adviseurs in onze showroom, waar tal van badkamer voorbeelden gepresenteerd staan, ze maken je graag wegwijs in het grootste assortiment badkamers van België! Een prijsofferte op maat is maar een woord, de adviseurs stellen deze graag op en lichten ze in detail toe.

 


Inspiratie voor het inrichten van je badkamer

Op zoek naar inspiratie om je badkamer in te richten? In de showroom van Zelfbouwmarkt staan een heel aantal ingerichte badkamers met verschillende indelingen, afmetingen, kleuren, materialen en uiteenlopende stijlen gepresenteerd.

Van sober en functioneel tot trendy en luxueus. Ook alle toebehoren voor de badkamerinrichting vindt u bij Zelfbouwmarkt: stijlvolle tegels, sfeervolle verlichting en kwalitatieve badkameraccessoires.

Onze adviseurs helpen je graag verder bij het uittekenen van je badkamerindeling! Laat dit over aan specialisten, dit om verrassingen te vermijden die je uiteindelijk veel geld kunnen kosten, en breng dus zeker vrijblijvend een bezoekje aan onze toonzaal te Ninove!

Top