Wc-borstelhouders

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 74 resultaten!

Toiletborstelhouders: verschillende designs, materialen, vormen & kleuren!

Wcborstelhouders: aandachtspunten

Een ruim aanbod toiletborstelhouders & toiletborstels in verschillende designs, materialen (toepassingen: staand-hangend,...), vormen en kleuren is dus beschikbaar.

Een wcborstelhouder met wcborstel is onmisbaar wanneer je elke dag een proper toilet wenst te betreden of wil achterlaten. Een borstel heeft een afgelijnde praktische functie, maar is eveneens een stijlvolle toevoeging aan de badkamer of toiletruimte! Een goede reiniging van het toilet is zeer belangrijk voor een uitstekende hygiëne in uw badkamer of toilet. Daarnaast zorgt het regelmatig borstelen van de wc met een speciaal reinigingsmiddel ervoor dat het keramiek langer mooi oogt!

Opteer voor een toiletborstelhouder-en borstel in lijn met je wc/badkamerstijl en in harmonie met alle andere toilet-en/of badkamerelementen.

Met de juiste badkameraccessoires creëer je in geen tijd een unieke en gepersonaliseerde sfeer in uw badkamer.
Badkameraccessoires toveren uw badkamer snel om in een fijne, ordentelijke & aangename plaats om te vertoeven.

Badkameraccessoires zijn vaak vrij functioneel, maar met hun speciale vorm, design en kleur scheppen ze veel sfeer. Zo vormen ze de ideale aanvulling op je bad, douche, lavabo, badkamermeubel of toilet.

Bij Zelfbouwmarkt heb je een zeer ruime keuze badkameraccessoires, waarin verschillende topmerken vertegenwoordigd zijn: Aquanova, Zack, Wenko en AllibertDesign, klassiek of retro, voor elk wat wils en binnen ieders budget.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze wcborstelhouder & wcborstels.
Ook online kan je in de webshop dit ruim aanbod consulteren!


Top