Badkamers Zaventem: het grootste assortiment aan de scherpste prijs!


Badkamer_modern_zaventem

Badkamer Zaventem: renovatie of nieuwbouw?

Heeft je vlucht vertraging en zit je in Zaventem te dubben over je badkamerrenovatie of nieuwbouw? Zoek niet alle badkamerwinkels en -sites af naar jouw ideale badkamer. Bezoek snel onze showroom van 6000 m² na 40 minuutjes rijden van Zaventem in Ninove.

Niet enkel vind je bij Zelfbouwmarkt alles in ons uitgebreid assortiment om van jouw badkamer een dagdagelijkse wellness te maken, we reiken je ook suggesties en goede raad aan.

Bovendien leveren we zonder zorgen en met plezier bij jou aan huis in Zaventem en de deelgemeenten Nossegem, Sint-Stevens-Woluwe en Sterrebeek. Mocht je je nieuwe badkameraankopen niet zelf kunnen vervoeren, regelen wij dat met plezier voor jou. Of je nu via onze toonzaal bestelt of de webshop, voor je het weet staat jouw nieuwe badkamer in Zaventem te glunderen.

Je hebt niet te kampen met lange levertermijnen bij Zelfbouwmarkt. Met onze enorme stock kan je bijna al je badkamerartikelen meteen afhalen bij ons magazijn in Ninove. Of je laat ze leveren door onze bekwame transportfirma’s.

Zelfbouwmarkt is de badkamerspecialist bij uitstek voor Zaventem en de hele Brusselse Rand.

 

Complete badkamers: Zaventem

De ultieme uitstraling en feel van je badkamer zit hem in de details. Je geeft je badkamer een persoonlijke toets door de badkamertegels te kiezen die bij jou passen. In onze ruime collectie vind je zowel je vloer- als wandtegels. Gemakkelijker te plaatsen en ook gemaakt voor badkamers zijn de PVC-wandpanelen van Dumawall . Deze wanden installeer je zelf als een echte professional.

Vergeet ook je badkameraccessoires niet mee te bestellen. Kies je zeepbakje, handdoekrek of tandenborstelhouder uit het gamma van Allibert, Wenko, Zack. Zo haal je kwaliteit en duurzaamheid in huis aan een topprijs.

Geeft een bezoek aan het Kasteel ter Meeren in Zaventem je nog meer inspiratie en ideeën? Jouw badkamer van topkwaliteit binnen jouw budget wordt werkelijkheid dankzij Zelfbouwmarkt.

badkamer-sanitair-zaventem
badkamers-zaventem

Badkamer Zaventem: advies op maat!

Advies op maat is onbetaalbaar. Maar ook daarvoor kan je bij Zelfbouwmarkt terecht. Kosteloos. Wij bouwen mee aan je thuis en willen een betaalbare badkamer voor iedereen mogelijk maken.

Door Europese groepsaankopen kunnen we zo voor jou de prijzen drukken.

Heb je informatie of raad nodig over ons badkamerassortiment? Je kan ons altijd contacteren. In de showroom spreek je één van onze bekwame medewerkers aan. Op de webshop kan je met ze chatten . Ook telefonisch staan we voor jou ter beschikking.

Je complete badkamer komt zo weer een stapje dichterbij. Vraag gerust hulp bij het beslissen over de keuze van je douche, bad, toilet, kraan of badkamermeubel.

Heb je al in onze collectie de merken Belbano, Mio Bagno en Simply ontdekt? Zelfbouwmarkt verdeelt deze topmerken als enige in België. Bij twijfel, kom naar Zelfbouwmarkt. Sneller en betaalbaarder dan gedacht plaats je zelf je droombadkamer als een pro bij je thuis in Zaventem.

Top