Badkamer: honderden combinaties mogelijk, voor elk wat wils!

Inspiratie voor je nieuwe badkamer!

Heb je plannen voor een nieuwe badkamer of is de verouderde badkamer aan vernieuwing toe? Ben je graag op de hoogte van alle mogelijkheden? Dan is het altijd handig om enkele voorbeelden van badkamers bij de hand te hebben. Bij Zelfbouwmarkt vind je heel wat voorbeelden van badkamers, er zijn maar liefst méér dan 105 modellen gepresenteerd in de showroom, waarvan de meerderheid bovendien nog op voorraad is ook.

De badkamer voorbeelden in onze showroom zorgen ongetwijfeld voor inspiratie voor je eigen woning.
Allerhande kwalitatieve producten voor badkamers & sanitair, voorbeelden van opstellingen en indelingen van badkamers en alle benodigde badkameraccessoires kan je er terugvinden.
Onze adviseurs maken je graag wegwijs in het grootste assortiment badkamers van België! Een vrijblijvende prijsofferte is maar een woord, de adviseurs stellen deze graag op en lichten ze in detail toe.

Wens je een kleine ruimte optimaal te benutten of heb je voldoende plaats voor wat extra luxe? Zelfbouwmarkt heeft het allemaal. De selectie badkamer voorbeelden in de showroom gaan van zeer budgetvriendelijke badkamers tot uiterst luxueze badkamers. Van strak, tijdloos & landelijk tot modern & rustiek, met andere woorden voor op eender welk badkamerpotje van bij Zelfbouwmarkt past zeker en vast een dekseltje.

Badkamervoorbeelden op de webshop!

Ook op onze website vind je veel inspirerende voorbeelden: badkamers uitgerust met kwalitatieve en scherp geprijsde producten van topmerken als Allibert, Geberit, Grohe, Hansgrohe, Duravitt, Villeroy & Boch,...

Gedetailleerde informatie over alle badkamers, sanitair & badkameraccessoires is op deze site beschikbaar!

Bij een bezoek aan onze toonzaal geven onze badkamerspecialisten je graag meer informatie over de verschillende badkamers, voorbeelden van opstellingen, sanitair, douches, baden,...

Realiseer samen met ons uw droombadkamer, en dit geheel volgens uw wensen, stijl & budget!


Top